Au un continut ridicat de vitamina A, acid folic, dar mai ales de fosfor.
Contin o multime de vitamine (D, B12, retinol, acid ascorbic, niacina si riboflavina), dar si minerale precum zinc, fosfor si potasiu.
Consumul de icre devenit obicei alimentar, datorita continutului de substante nutritive, poate proteja organismul uman de multiple afectiuni cum ar fi:
- afectiuni ale inimii (atac de cord, ritm cardiac anormal, coagularea sangelui) – beneficiile se datoreaza scaderii nivelului trigliceridelor din sange;
- Alzheimer – acizii grasi polinesaturati gasiti in peste previn deteriorarea celulelor nervoase in timp si presiunea
mare a sangelui, in plus, ajutand in privinta puterii de concentrare;
- cancer – diferite studii de specialitate au demonstrat ca cei care nu mananca peste se expun la un risc de pana la trei ori mai mare de a face cancer de prostata in comparatie cu cei care mananca in cantitati mari sau moderate;
Sursa: Agentiadepresamondena.com
Contin o multime de vitamine (D, B12, retinol, acid ascorbic, niacina si riboflavina), dar si minerale precum zinc, fosfor si potasiu.
Consumul de icre devenit obicei alimentar, datorita continutului de substante nutritive, poate proteja organismul uman de multiple afectiuni cum ar fi:
- afectiuni ale inimii (atac de cord, ritm cardiac anormal, coagularea sangelui) – beneficiile se datoreaza scaderii nivelului trigliceridelor din sange;
- Alzheimer – acizii grasi polinesaturati gasiti in peste previn deteriorarea celulelor nervoase in timp si presiunea mare a sangelui, in plus, ajutand in privinta puterii de concentrare;
- cancer – diferite studii de specialitate au demonstrat ca cei care nu mananca peste se expun la un risc de pana la
trei ori mai mare de a face cancer de prostata in comparatie cu cei care mananca in cantitati mari sau moderate;
Sursa:
Agentiadepresamondena.com Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro