Moft sau normalitate: inot contra curent in piscina !

Moft sau normalitate: inot contra curent in piscina !
Moft sau normalitate: inot contra curent in piscina !

Ai reușit să îți îndeplinești cel mai mare vis, de a avea casa ta, construită așa cum ți-ai dorit. Dar parcă simți că mai e nevoie de ceva pentru ca totul să fie perfect, iar acest lucru poate însemna că o piscină este ceea ce ar transforma casa ta de vis într-una cu adevărat specială, unde te poți bucura de tot confortul și chiar luxul pe care ți-l dorești.

De ce ai nevoie de o piscină

Răspunsul la această întrebare este unul foarte amplu, și fiecare dintre noi poate găsi măcar o variantă. De regulă, cele mai populare motive pentru care oamenii aleg să-și construiască sau să-și amenajeze o piscină acasă sunt: dorința de a socializa mai mult cu prietenii/familia, nu mai este nevoie să pleci în vacanțe pentru că ai tot ce e nevoie chiar acasă, eviți aglomerația de la ștrandurile publice, cele mai faine petreceri au loc în jurul unei piscine, relaxare și menținerea sănătății.

Nu trebuie să uităm și că este o modalitate excelentă de a te răcori în zilele toride de vară și de a-i învăța pe cei mici să înoate, dar și partea mai materialistă, care se referă la faptul că valoarea imobiliară a casei crește cu aproximativ 25%.

Tipuri de piscină

Dacă deja ți-ai găsit motivul perfect pentru a-ți dota casa cu acest accesoriu, începi să studiezi să vezi ce tipuri de piscină există și care dintre acestea pot fi folosite în cazul tău.

Poți apela la cele mai ieftine – piscinele gonflabile, sau la cele premium sau de lux. Noi însă avem și o sugestie pentru tine, una cu inot contra curent in piscina. Nu știi prea multe despre acest tip? Nicio problemă, citește cu atenție rândurile următoare și te vei

Înot contra curent în piscină? Cu siguranță, da!

La prima vedere, atunci când auzi despre înot contra curent în piscină, te gândești la un mare moft, decât la o necesitate.

De fapt, lucrurile nu stau chiar așa, și ți-o vom demonstra în continuare. Acestea permit generarea unui curent de apă pentru a înota mai ușor, și chiar antrenamentele la piscină, recomandate pentru anumite categorii de persoane. În pofida numelui, nu este un sistem care creează turbulențe, este chiar liniștit, și tu, ca utilizator, ai posibilitatea să reglezi după bunul plac fluxul de apă generat. Acest tip de piscine sunt preferate în locurile special amenajate cu acest scop, sau în sălile de gimnastică și recuperare medicală.
Cu toate acestea, nimic nu te împiedică să o montezi chiar la tine acasă și să te bucuri de o experiență fantastică.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Instalarea sistemelor de înot

Dacă vrei mai multe amănunte, îți mai spunem că aceste sisteme sunt instalate pe peretele piscinei și nu se observă ușor.

Cu ajutorul unor furtunuri hidraulice, apa iese printr-o duză, cu o viteză ridicată. Duza este conectată la o pompă centrifugă, care aspiră apa și o trimite înapoi, sub presiune. Aceste sisteme pot fi fixe sau plutitoare, și pot fi folosite chiar și de cei mai novici în acet domeniu. Aspectul estetic al bazinului nu are de suferit, dacă îți făceai griji referitor la acest amănunt.

Potrivit specialiștilor, când avem de a face cu un sistem de înot contra curent în piscină, sunt ideal de folosit pentru a fortifia sistemul circulator și cardiovascular.

De asemenea, ajută la întărirea articulațiilor, recuperarea medicală mai ușoară, și chiar poți slăbi mai ușor, înotând doar câteva bazine.

Utilizate inclusiv în scop medicinal

Deși atunci când ți-ai propus amenajarea unei piscine la tine acasă nu te-ai gândit aproape niciun moment la cum te poate ajuta aceasta pentru sănătate, este timpul să iei în considerare și acest aspect. Cu un înot contra curent în piscină nu doar că te relaxezi, dar faci atât efort cât este nevoie pentru sănătatea ta sau chiar pentru a te antrena. Și, o mică recomandare pentru tine: dacă vrei ceva cu adevărat special, producătorii susțin că pot avea parte de iluminat pe timpul nopții. Deja vorbim despre piscina de vis, pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna, și care acum este mult mai aproape de a deveni realitate, chiar la tine acasă.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Montarea sistemelor nu necesită modificarea bazinului

Dar ce te faci când deja ai o piscină, dar îți dorești un sistem de înot contra curent?  Nu, soluția nu este să reconstruiești din nou, ci doar să îmbunătățești bazinul pe care îl ai deja la dispoziție. Cu ajutorul unor echipamente speciale, care se montează rapid, dorința ta devine realitate. Întreabă reprezentanții firmei producătoare, și vei afla că se potrivește perfect pentru absolut toate tipurile de piscină. 

Cât costă un sistem de înot contra curent în piscină?

Oricât am încerca să evităm subiectul, până la urmă multe dintre deciziile noastre se „învârt” în jurul banilor. Din păcate, nu avem o sumă fixă pentru tine, dar te poți adresa unei firme și să-i rogi să îți ofere informațiile de care ai nevoie. Acesta va evalua în mod corect situația, astfel încât să-ți ofere soluția cea mai avantajoasă pentru tine. Costurile pot ajunge de la câteva sute de euro, și până la sume ceva mai piperate, dacă îți dorești ceva demn de imaginile văzute în revistele de specialitate. Dacă totul este în regulă, nu mai aștepta și îndeplinește-ți visul, dar nu uita să ceri și recomandări despre modul corect în care poate fi întreținută acum piscine, dacă există ceva interdicții sau folosirea unor produse speciale. Bucură-te de o experiență aparte cu un simplu înot contra curent în piscină!

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies