VIDEO Moldo și Teodora, discuție în camera roșie. Cei doi se arată din ce în ce mai deschiși unul față de celălalt. “Ne-am ajutat unul pe altul.”

VIDEO Moldo și Teodora, discuție în camera roșie. Cei doi se arată din ce în ce mai deschiși unul față de celălalt. “Ne-am ajutat unul pe altul.”
VIDEO Moldo și Teodora, discuție în camera roșie. Cei doi se arată din ce în ce mai deschiși unul față de celălalt. “Ne-am ajutat unul pe altul.”

Moldo și Teodora au avut o discuție în camera roșie, unde cei doi s-au arătat din ce în ce mai apropiați.

Lucrurile din Casa Iubirii iau mereu o întorsătură neașteptată, iar în ciuda interpretărilor din ultima perioadă, cum că între Teodora și Antoni ar fi fost mai mult în afara casei, se pare că tânăra și-a îndreptat atenția spre altcineva. Moldo și bruneta par să fie din ce în ce mai apropiați și să se simtă deschiși unul în fața celuilalt. Astfel, cei doi au avut o discuție în camera roșie, acolo unde au dat frâu liber cuvintelor.

Moldo și Teodora, discuție în camera roșie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Moldo: Și tu mă faci să mă simt bine, să mă deschid și să fiu așa. Dacă nu simțeam asta, că vin lucruri și din partea ta, nu puteam să mă deschid eu. Acum chiar mă simt foarte natural în preajma ta.

Teodora: Și eu la fel.

Moldo: Că am avut eu acum câteva emoții, poate de la flori, nu știu.

Hai că nu eram chiar așa, nu mai exagera.

Teodora: Moldo...

Moldo: Tu cum erai aici, cum spunea doamna Andreea, și tu tremurai, nu te uitai la mine.

Teodora: Ba nu e adevărat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Moldo: Nu? Dar cum erai?

Teodora:  Eram foarte naturală.

Moldo: Cred că acum ești mai naturală.

Teodora, din ce în ce mai deschisă față de Moldo

Citește și: VIDEO Ce anume a deranjat-o pe Rebecca la Antoni. Discuția surprinzătoare dintre cei doi. „Cred că Antoni aseară avea sentimente pe la mall.”

Citește și: Julia i-a cerut scuze Virginiei, în lacrimi. Tânăra și-a cerut iertare pentru cuvintele spuse zilele trecute. “Sunt foarte sinceră.”

Teodora  a mărturisit că este cât se poate de naturală lângă Moldo, iar tânărul a spus același lucru și este de părere că s-au ajutat unul pe altul pentru a fi așa. Spre finalul discuției, Moldo a tras-o pe Teodora în brațe și a discutat pe umărul lui, iar tânăra nu s-a opus deloc gesturilor făcute de el.

Teodora: Păi sunt și mă deschid din ce în ce mai mult. Îmi pare bine, chiar nu mă așteptam în contextul acesta. Măcar 50%, că mi se părea foarte greu, dar, ușor, ușor...

Moldo: Ne-am ajutat unul pe altul. Că și mie mi-a fost greu.

Teodora: Știu, ți-am zis că eu te înțeleg cel mai bine în momentul de față.

Moldo: Mai important e când simți să faci treaba asta.

Teodora: Da, chiar da.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum ar fi arătat situația din Casa Iubirii dacă Bogdan ar mai fi rămas printre fete. “Dacă rămâneam în casă, mă apropiam de Teodora mult mai mult”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies