Moment cumplit pentru Gabriela Cristea! A fost atacată când era cu fiica ei cea mare la plimbare! Vezi ce a păţit vedeta!

Moment cumplit pentru Gabriela Cristea! A fost atacată când era cu fiica ei cea mare la plimbare! Vezi ce a păţit vedeta!
Moment cumplit pentru Gabriela Cristea! A fost atacată când era cu fiica ei cea mare la plimbare! Vezi ce a păţit vedeta!

Gabriela Cristea, atacată la plimbare! Uite ce a păţit îndrăgita vedetă!

Gabriela Cristea a devenit mamica pentru a doua oara cu sapte luni si cateva zile. Vedeta traieste acum cea mai frumoasa experienta a unei femei si este incantata sa-si impartaseasca fericirea si cu fanii de pe facebook. Protagonista noastra raspunde la majoritatea mesajelor pe care le primeste, le da sfaturi admiratoarelor atunci cand considera ca este in masura sa o faca si cauta sa ajute cum poate tinerele mamici sau pe femeile care aspira sa devina mame.

Cateodata insa, bunavointa indragitei vedete se intoarce impotriva ei, anumite urmaritoare ale paginii avand reactii incalificabile la postarile Gabrielei. O femeie a reusit insa sa intreaca orice limita a bunului simt chiar cand prezentatoarea tv facea o transmisie in direct, pe pagina ei de facebook, din parc.

A ales sa raspunda elegant, cu umor. "Te las pe tine sa faci primul pas", a scris protagonista noastra, cu un semn de zambet la final.

Admiratoarele infocate ale vedetei nu au fost insa atat de tolerante si au desfiintat-o pe cea care a atacat-o pe frumoasa mamica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cristina Şişcanu, declaraţie ŞOC despre fosta soţie a lui Mădălin! Vezi cât de rar îşi vede femeia copiii! "Eu nu aş putea"

Gabriela Cristea a fost atacata pe facebook si in urma cu ceva timp. Vedeta le-a explicat fanilor ca NU a ramas insarcinata in urma tratamentelor de fertilizare

Gabriela Cristea a tinut sa le explice admiratorilor nelamuriti ca nu a ramas insarcinata datorita tratamentelor de fertilizare, ci natural. Indragita vedeta a rabufnit din cauza unei femei care a acuzat-o ca minte cand spune ca nu a ramas gravida gratie procedurilor la care ar fi apelat.

Citeste si: Unde au fugit Gabi Cristea și Tavi Clonda imediat după nuntă! Lună de miere atipică pentru cele două vedete!

" Doamna, va rog sa imi aratati acele declaratii. Vorbiti prostii, nu am cum sa spun un lucru care nu mi s-a intamplat. Niciodata nu am avut o problema din a recunoaste ca fac tratament pentru copil la momentul la care am facut.

Este adevarat ca nu am discutat foarte mult pe acesta tema, pentru ca mi s-a parut o situatie mult prea intima si dureroasa, (femeile care au trecut prin experiente similare stiu ce zic) dar nu am cum sa le “vand” doamnelor care isi doresc sa aiba un copil nu stiu ce tratamente sau sa le dau sperante desarte in conditiile in care ele chiar se agata de orice intr-o asemenea situatie.
Va rog sa va pastrati bunul simt si sa nu mai faceti afirmatii pe care sa mi le atribuiti pentru ca habar nu aveti cam cate sperante puteti narui. In rest, va doresc sanatate multa si sper sa nu treceti prin asa o situatie
", a fost raspunsul vehement al Gabrielei Cristea pentru fana care a deranjat-o.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce a postat Gabriela Cristea, înainte de ceremonia din biserică! ”Nu știam atunci că vom avea un drum comun”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies