Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Gabriel, sfaturi pentru toți concurenții: „Fiți ca frații și surorile!”

moment-emotionant-la-puterea-dragostei
moment-emotionant-la-puterea-dragostei

Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Grabiel a intrat live, în emisiune, pentru a le oferi câteva sfaturi extrem de prețioase concurenților.

Moment emoționant la Puterea Dragostei! Uneori, cuvintele au puterea să trezească emoții extrem de puternice, mai ales dacă sunt rostite de o persoană care are un mare impact asupra noastră, acesta fiind și cazul concurenților de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Scandal monstru la Puterea Dragostei! Ligi a plâns minute în șir în culise: „Știu eu că tu crezi...”

Mama lui Gabriel a intrat live, în emisiune, pentru a le adresa câteva cuvinte tinerilor participanți și pentru a le oferi câteva sfaturi prețioase de viață, lăsându-i pe toți cu ochii în lacrimi. Doamna Vasiliu, așa cum îi spun concurenții, le-a vorbit extrem de frumos acestora și i-a învățat, părintește, doar lucruri bune.

Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Gabriel i-a făcut pe concurenți să plângă

moment-emotionant-la-puterea-dragostei
moment-emotionant-la-puterea-dragostei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Apelul telefonic al mamei lui Gabriel i-a lăsat pe participanți în lacrimi și extrem de emoționați. Doamna Vasiliu a fost foarte emoționată, la rândul său, după ce le-a adresat câteva cuvinte foarte frumoase tinerilor participanți la Puterea Dragostei și le-a oferit învățături prețioase despre viață. Gabi și Ramona nu și-au putut opri lacrimile, care au luat-o rapid la întrecere pe obrajii lor, mai ales că și mama lui Gabriel era vizibil emoționantă, începând să plângă.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei l-a uitat pe Jador? Are un iubit?

Trup și suflet alături de toți participanții, nu doar de fiul său, mama lui Gabriel a oferit fiecărei persoane prezente în casa un sfat, de care să se folosească la nevoie. Doamna Vasiliu i-a îndemnat pe tineri să nu se mai certe și să renunțe la ranchiună, pentru că e important să rămână în relații bune și să se aibă „ca frații”.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Voi nu șitți ce glume frumoase poate să facă Gabi.

Am observat gluma lui către Ramona, el așa îmi face mie, atunci am simțit că e ca și cum copilul meu ar fi lângă mine. Vreau să vă felicit pe toți, îmi sunteți dragi toți. Philip, îți doresc un viitor bun lângă Berna.

Livian, te pupă mama și-ți mulțumesc pentru tot. Andreea și Marius, vă mulțumesc pentru că sunteți alături de ei. Daiana, mama, asculta-ma pe mine, terminati cu rautatile, stiti ca am vorbit si in privat, terminati cu rautatile ca astazi esti, maine poate nu mai esti(...)

Mergeti pana in finala, sa dati mana, sa va imbratisati ca o familie. Fiți ca frații, ca surorile, nimic în viață nu e mai frumos decât asta. Vă iubesc și vă îmbrățișez!” a spus doamna Vasiliu, mama lui Gabriel. Ăsta da moment emoționant la Puterea Dragostei!

Citeste si: Roxana și Turcu de la Puterea dragostei s-au împăcat! Cum au fost surprinși



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Anda Adam, mesaj acid pentru soțul său?! „Vrei numai să mă schimbi!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies