Moment emoționant la UNTOLD! DJ Don Diablo i-a dedicat o piesă Alexandrei, fata care a făcut să plângă o țară întreagă "M-a răpit un domn..."

Moment emoționant la UNTOLD! DJ Don Diablo i-a dedicat o piesă Alexandrei, fata care a făcut să plângă o țară întreagă
Moment emoționant la UNTOLD! DJ Don Diablo i-a dedicat o piesă Alexandrei, fata care a făcut să plângă o țară întreagă "M-a răpit un domn..."

Dj Don Diablo i-a impresionat pe fanii UNTOLD după ce a creat un moment emoționant, un omagiu adus Alexandrei, fata din Caracal ucisă de Gheorghe Dincă.

Un moment emoționant a avut loc sâmbătă noaptea, la festivalul UNTOLD. Dj Don Diablo nu a rămas indiferent la tragedia care a șocat România și care continuă să țină primele pagini ale presei. El i-a dedicat una dintre melodii Alexandrei, fata de doar 15 ani din Caracal care a fost răpită și ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Timp de câteva minute, fotografia adolescentei a fost proiectată pe ecran, iar artistul a transmis și un mesaj. „Ne vei lipsi, nu vei fi uitată! Pentru Alexandra, oriunde ai fi”, au fost cuvintele rostite de el pe scena Cluj Arena. El i-a rugat pe spectatori să aprindă lanternele telefoanelor în memoria ei.

Primul mesaj al lui Alexandru Cumpănașu, după ce a anunțat că Alexandra a murit: „Am eșuat”

„Oameni buni ai acestei tari care ne-ati foet alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN😭😭😭😭😭😭😭😭. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu. Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme, macar de ora 21.00 joi...😢😢😢. Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret😡😡😡😡😡😡😡😡😡.

#112vreausatraiesc”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de socializare.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies