Moment şocant pentru Mario Fresh! Tânărul a fost întrebat ce salariu are Andreea Esca! Vezi răspunsul lui incredibil! EXCLUSIV!

Moment şocant pentru Mario Fresh! Tânărul a fost întrebat ce salariu are Andreea Esca! Vezi răspunsul lui incredibil! EXCLUSIV!
Moment şocant pentru Mario Fresh! Tânărul a fost întrebat ce salariu are Andreea Esca! Vezi răspunsul lui incredibil! EXCLUSIV!

Mario Fresh, întrebat ce salariu are Andreea Esca! Vezi răspunsul lui incredibil!

Este mamă, cu doi copii superbi, soţie, blogger, insta lover, specialist PR şi femeie de afaceri. Nu are bona pentru cei mici, dar cu toate acestea nu o vezi niciodată epuizată, nearanjată şi fără un zâmbet molipsitor şi dezarmant pe chip. Pur şi simplu străluceşte! Care este secretul ei? Ei bine, suntem convinse ca-l va împărtăşi in viitorul apropiat.

Vorbim despre Ana. Ana Gheorghe, o persoană calda, volubilă, curioasă şi inteligentă, gata să intervieveze personalităţi fascinante din toate domeniile.

Iar tu vei fi în "primul rând", pentru toate dezvăluirile, sfaturile şi ponturile...Ţi-am captat atenţia? Ei bine, e momentul să afli tot!

Citeste si: Mariana de la Exatlon, adevărul incredibil despre relaţia cu singurul ei fiu! Vezi de ce fuge tânărul de mama lui! "Nici nu a venit să mă ia de la aeroport când m-am întors de la Exatlon"

Frumoasa Ana, sora celebrei artiste Elena Gheorghe, realizează, în fiecare marţi, începând cu ora 17, pe pagina de facebook kfetele.ro,

emisiunea “De vorbă cu Ana”, pe care suntem convinşi că o urmăreşti cu sufletul la gură.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

O tipă smart, se descurcă în orice situație, e extrem de prietenoasă, amuzantă și plină de viața... E omul de care are nevoie orice familie, orice prieten, orice firma...

E omul bun la toate. Sunt foarte norocoasa că e sora mea ”, este scurta caracterizare pe care i-o face artista surorii ei.

Citeste si: Giani Kiriţă s-a afişat toată vara cu o brunetă superbă! Uite cum arată tânăra în costum de baie şi ce spune "The King" despre ea! FOTO!

Mario Fresh, întrebat ce salariu are Andreea Esca! "Mi-ar ieşi o bubiţă în coţul gurii"

“De vorbă cu Ana” prezintă oameni minunaţi, poveşti de viaţă senzaţionale, dar şi informaţii extrem de utile pentru voi, fetelor.

Ei bine, emisiunea de pe pagina de facebook kfetele.ro a ajuns la a patra ediţie. După Oana Roman, Adina Bourceanu şi Elena Gheorghe, destinatarii întrebărilor amuzante şi inteligente ale frumoasei Ana au fost fratele ei, Costin Gheorghe şi cel mai bun prieten al acestuia, de la Exatlon, nimeni altul decât Mario Fresh.

Un moment absolut savuros a fost acela când Ana l-a întrebat pe artist ce salariu are "soacra" lui, Andreea Esca, un subiect care a generat o sumedenie de zvonuri şi legende de-a lungul timpului.

Puţin fâstâcit, artistul a răspuns zâmbind." Aţi înnebunit? Sincer, nu ştiu şi nici nu aş vrea să aflu vreodată. Cred că mi-ar ieşi o bubiţă în coţul gurii", a spus Mario.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cât poate fi de sexy! Imagini care taie respirația! Kiki de la Exatlon, transformare INCREDIBILĂ

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies