Momente cumplite pentru fostul portar Eugen Vodă! I-a murit fiica la 29 de ani

Momente cumplite pentru fostul portar Eugen Vodă! I-a murit fiica la 29 de ani
Momente cumplite pentru fostul portar Eugen Vodă! I-a murit fiica la 29 de ani

Fostul portar Eugen Vodă, în vârstă de 55 ani, stabilit din 2000 în Insulele Feroe, și-a pierdut marți dimineață unica fată. Ioana Victoria a fost răpusă de un cancer la umăr în Copenhaga, unde lucra în administrația capitalei daneze.

Citeste si: 4 APRILIE. O dată cu totul SPECIALĂ. Semnificaţie numerologică PUTERNICĂ

Eugen Vodă, fost portar la ASA Tg. Mureș și la U Craiova în anii '80-'90, suferă cumplit. Marți dimineață, fiica sa de 29 de ani, Ioana Victoria, a murit la Copenhaga, răpusă de un cancer la umăr, o formă foarte rară a acestei boli.

Citeste si: Horoscop eveniment: Luna Nouă în Berbec, vineri 5 aprilie 2019. Fereastră energetică deschisă, ni se dă un BRÂNCI! Ce nou start are zodia ta?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"Fata a resimțit la început niște dureri, care apoi s-au acutizat și, la un control amănunțit, a venit diagnosticul dur. Asta se întâmpla prin toamna anului trecut", povestesc apropiați ai lui Vodă.

În ultimele săptămâni părinții se așteptau deja în orice moment la acest final tragic, fiind avertizați de doctori că Ioana nu mai poate fi salvată. 

PRENUME PENTRU A MARCA REVOLUȚIA DIN '89

Vodă își propusese să ajungă la sfârșitul lui martie la Cluj pentru a asista la meciul România- Feroe din preliminariile Euro 2020, dar ar fi renunțat la acest plan intuind că sfârșitul unicei sale fiice e aproape, așa că a luat decizia de a petrece la Copenhaga ultimele zile alături de Ioana. Născută pe 24 decembrie 1989, fata a primit al doilea prenume Victoria pentru că părinții au dorit să marcheze astfel căderea comunismului și succesul Revoluției din România, sperând într-o viață în libertate pentru urmașa familiei.

Sursa: GSP.ro.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop eveniment: Luna Nouă în Berbec, vineri 5 aprilie 2019. Fereastră energetică deschisă, ni se dă un BRÂNCI! Ce nou start are zodia ta?

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies