Momente cumplite pentru o jurnalista! Sora ei a murit de cancer de colon pentru ca a ignorat simptomele

Momente cumplite pentru o jurnalista! Sora ei a murit de cancer de colon pentru ca a ignorat simptomele
Momente cumplite pentru o jurnalista! Sora ei a murit de cancer de colon pentru ca a ignorat simptomele

O jurnalista a povestit cum sora ei a murit de cancer de colon, pentru a trage un semnal de alarma si a-i face pe oameni sa mearga la medic la primele simptome. Povestea ei a aparut pe prevention.com si s-a viralizat.

 

Julissa Catalan a dezvaluit faptul ca sora ei, Emma, a murit de cancer de colon in 2010. Ar fi avut sanse sa traiasca, spun medicii, daca ar fi cerut ajutor de la primele simptome. Cand a primit diagnosticul, boala era, deja, in stadiul IV, potrivit stirilekanald.ro.

 

Emma a ignorat simptome precum regurgitaţii urat mirositoare, oboseala cronica, diaree, sange in scaun si crampe dureroase.

S-a gandit ca aceste semne sunt rezultate unor boli usoare, precum o alergie alimentara sau sindrom premenstrual.

 

In primavara anului 2005, familia Emmei si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu ea. Emma iesise la alergat cu o alta sora a ei, cand a simţit nevoia sa mearga urgent la baie. S-a oprit in cel mai apropiat fast-food, dar cand s-a intors de la toaleta, avea pantalonii plini de sange.

Pentru ca nu mai putea ascunde faptul ca este bolnava, i-a spus surorii ei ca are aceste simptome de aproape un an.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

A primit diagnosticul cumplit de cancer de col uterin la 24 de ani! Care sunt simptomele la care trebuie sa fii atenta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies