Momente grele pentru Mary! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a pierdut pe cineva apropiat! „Avem un deces...”

Mary de la Puterea Dragostei
Mary de la Puterea Dragostei a pierdut o persoană extrem de apropiată.

Mary, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente de la Puterea Dragostei, trece prin clipe grele după ce a avut un deces în familie, iar cineva apropiat sufletului său a trecut în neființă.

Mary și Robert de la Puterea Dragostei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pare că frumoșii tineri sunt definiția expresiei „și la bine, și la greu”. Marinela a explicat, în miez de noapte, că traversează o perioadă extrem de dificilă, pentru că a avut un deces în familie, acesta fiind motivul principal pentru care nu va petrece prea mult timp pe rețelele sociale.

Citeste si: Fosta concurentă de la Puterea dragostei a recunoscut că este însărcinată

Marinela Mavrodin
Mary de la Puterea Dragostei și-a anunțat absența de pe rețelele de socializare.[Sursa foto: Facebook Marinela Mavrodin]

Se pare că decesul a avut loc în afara Bucureștiului și, potrivit celor doi îndrăgostiți, în următoarea perioadă vor fi plecați din oraș și vor avea foarte multă treabă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Inițial nu am vrut să întru pe story pentru că după cum ați văzut și voi, avem un deces în familie și a trebuit să ne ocupăm de toate lucrurile.

Însă, abia acum am ajuns acasă și mâine dimineață o să trebuiască să plecăm iarăși la țară,” a dezvăluit Mary de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Pereche de senzaţie în showbiz!? Bogdan Mocanu s-a cuplat cu Ştefania de la Puterea Dragostei?

Mary Puterea Dragostei
Mary trece prin clipe dificile, după ce a pierdut pe cineva drag.[Sursa foto: Facebook Marinela Mavrodin]

Mary de la Puterea Dragostei trece prin clipe dificile! Frumoasa fostă concurentă a pierdut o persoană apropiată

Dat fiind faptul că familia lui Robert a devenit și familia Marinelei, frumoasa de la Puterea Dragostei a ținut morțiș să fie ea cea care le comunică trista veste internauților și totodată să le mulțumească pentru toată susținerea. De altfel, se pare că Mary a fost trasă la răspundere pentru faptul că nu ține doliu, că nu poartă culoarea desemnată acestor evenimente nefericite, așa că a simțit nevoia să taxeze gurile rele și să explice cum doliul se poartă în suflet.

Mary și Robert de la Puterea Dragostei
Mary și Robert se vor afla în afara Bucureștiului, pentru a participa la funeraliile unei rude. [Sursa foto: Facebook Marinela Mavrodin]

"Va multumesc foarte mult pentru incurajari si trebuie sa va spun ca este vorba despre bunicul lui Robert, care nu mai este printre noi si imi pare foarte rau sa va spun asta. Robert va multumeste pentru mesajele voastre si o sa va raspunda cand o sa poata. O sa vedeti ca zilele astea nu o sa fiu prea mult pe Instagram si, apropos doamnelor care tot timpul aveti ceva de comentat, doliul se poarta in suflet, nu pe haine!", a mai adăugat Mary de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bianca Comănici, destăinuiri emoționante despre relația cu Livian! „Dacă mi-ar spune acum că mă iubește...”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Bianca de la Puterea dragostei, anunț cutremurător: „Așa a fost dat de la Dumnezeu”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies