„Momente în care nu mai știi încotro s-o apuci”. Laura Cosoi, dezvăluiri despre problemele din căsnicie

Blog Laura Cosoi
Laura Cosoi este foarte activa in mediul online si are si un blog

Ce spune Laura Cosoi despre căsnicia cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Vedeta a recunoscut că nu toate lucrurile sunt roz în relație.

Laura Cosoi a decis să își deschidă sufletul și să vorbească despre problemele care nu au ocolit-o nici pe ea de când și-a întemeiat o familie cu Cosmin Curticăpean.

La începutul verii, frumoasa actriță și soțul său au devenit părinți pentru a treia oară, iar viața lor a devenit și mai palpitantă.

Laura a dezvăluit ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în relația cu soțul său, precum și cum a reușit să treacă peste toate clipele dificile, care nu au fost puține deloc.

Vedeta a dezvăluit pe contul său de socializare că într-o căsnicie nu pot exista doar momente roz și a decis să ofere și câteva sfaturi pentru cuplurile care întâmpină probleme în acest moment.

Citeste si: Laura Cosoi, fotografie de colecție cu cele trei fetițe și mama sa! Cum arată Ligia Cosoi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Laura Cosoi copii
Laura Cosoi are trei copii[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi. „Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică”


„Într-o căsnicie, există întotdeauna urcușuri și coborâșuri, momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să gestionezi lucrurile. Ăsta e un lucru foarte normal. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin momente de descumpănire, prin perioade când ai impresia că nu te sincronizezi așa cum trebuie cu partenerul
”,

a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Laura Cosoi a dezvăluit și rețeta prin care ea și Cosmin au depășit momentele grele de care s-au lovit în timpul relației.

Citeste si: „Cuvintele mi se par neputincioase...” Laura Cosoi mărturisește cum a fost a treia naștere

Am avut și noi astfel de perioade, dar le-am depășit mereu printr-o bună comunicare și mai ales prin iubire- fundația pe care construiești orice lucru care durează, indiferent că e vorba despre familie sau carieră.

Depășite astfel, încercările prin care treci nu fac altceva decât să-ți consolideze relația, iar comunicarea devine mai subtilă, genul 'din priviri',” a precizat Laura Cosoi, pe pagina de Facebook.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în 2015 și au trei copii împreună

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în anul 2015 și au devenit părinții a trei fetițe superbe, Rita, Vera și Lara.

Cei doi sunt împreună de 10 ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies