Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei! Cine este concurenta care a părăsit emisiunea

Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei!
Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei!

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale a anunțat cine va pleca acasă și cine este Favoritul Săptămânii!

Surprizele se țin lanț la Puterea Dragostei, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă! Ultima săptămână din emisiunea matrimonială de la Kanal D s-a încheiat într-o notă surprinzătoare, dat fiind faptul că în urmă cu doar câteva zile au revenit în casă doi foști concurenți, Cristian Marinescu și Maria, care au format la un moment dat un cuplu.

Ca în fiecare Gală, și aceasta a fost presărată cu multe tensiuni, certuri, reacții aprige și chiar discuții dure între anumiți concurenți.

La finalul serii, Cristina Mihaela, frumoasa prezentatoare a emisiunii, a adus verdictul! Află cine a plecat acasă și cine a fost desemnat Favoritul Săptămânii:

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea dragostei, escapadă de vis la Roma! Cum s-au fotografiat cei doi tineri în vacanță

Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei!
Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei![Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este Favoritul Săptămânii și cine a părăsit emisiunea

Emoțiile s-au simțit în rândul concurenților aflați în casa dragostei din Turcia, dar și printre telespectatorii fideli, care au urmărit pas cu pas emisiunea, susținându-și concurenții favoriți. Ca de fiecare dată, publicul a avut un rol decisiv în desemnarea Favoritului Săpătmânii, dar și în privința eliminării unuia dintre concurenți!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În cadrul ediției de sâmbătă a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate trei fete: Adriana, Georgiana și Adelina, dar și pe cel din rândul băieților: Gelu, Iacob și Radu. În Gala de astăzi unul dintre cei șase concurenți enumerați va fi desemnat Favoritul săptămânii.

Citeste si: Cristian Marinescu, gest neașteptat la reîntâlnirea cu Maria, fosta lui iubită: „A venit șefa ta, te-ai dus, gata!”

Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei!
Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei![Sursa foto: Captură KANAL D]

Radu și Georgiana au fost cei mai votați concurenți de către fanii emisiunii fenomen de la Kanal D, astfel că cei doi se vor lupta pentru titlul de Favorit al săptămânii și pentru premiul de 1500 de euro. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Surprizele au continuat și după, dat fiind faptul că prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, a deschis și Cutia Pandorei, unde se aflau două anunțuri extrem de imporante! Alexandru a fost descalificat din competiție, iar cei doi invitați de săptămâna trecută, Cristian Marinescu și Maria, vor fi nevoiți să mai rămână o vreme în casa iubirii. 

Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei!
Momente tensionate în Gala Puterea Dragostei![Sursa foto: Captură KANAL D]

Ulterior, Cristina Mihaela a anunțat că Georgiana este Favorită în această săptămâna, iar cel care va trebui să părăsească emisiunea este Nicolas.

Imediat după, Adriana și-a exprimat dorința de a pleca acasă, caz în urma căruia Nicolas a primit șansa de a mai rămâne în competiție.

"Vreau să-mi iau la revedere de la Adriana. Veselă nu pot să fiu, îmi pare rău că pleci. O să fiu sinceră, am învățat lucruri de la tine, chiar dacă tu nu ți-ai dat seama. Te-am considerat una dintre cele mai puternice fete de aici din casă, de când mă aflu eu aici", a spus moderatoarea show-ului de la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Marinescu și Maria au revenit la Puterea Dragostei! Cum a decurs reîntâlnirea celor doi foști iubiți: „Șefa ta tot eu rămân!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies