Momentele în care Betty Salam a rămas fără bani. Ce spune artista despre parcursul ei profesional. “E foarte greu să fii fata lui Florin Salam.”

Momentele în care Betty Salam a rămas fără bani. Ce spune artista despre parcursul ei profesional. “E foarte greu să fii fata lui Florin Salam.”
Momentele în care Betty Salam a rămas fără bani. Ce spune artista despre parcursul ei profesional. “E foarte greu să fii fata lui Florin Salam.”

Betty Salam a vorbit, pentru prima dată, despre momentele în care a rămas fără bani.

Betty Salam a făcut destăinuiri în cadrul podcastului Vorba lui Jorge, iar tânără a povestit despre momentele în care a rămas fără bani, și nu pentru faptul că i-ar fi lipsit ceva vreodată, ci pentru că întotdeauna și-a dorit să aibă propriile câștiguri financiare. Mărturisește că tatăl iei a oferit totul, însă și-a dorit întotdeauna să trăiască pe cont propriu.

  “Am avut și eu momente când nu am avut niciun ban.

N-am spus niciodată treaba asta. Am avut momente în care chiar am rămas fără bani, și nu te gândi, “ce, nu ai avut câteva mii de euro?” Nu. Au fost momente când am rămas fără bani pentru că întotdeauna am fost genul de om, pot spune, care am vrut să-mi câștig singură banii. Da, tata îmi dă bani, niciodată nu mi-a lipsit absolut nimic. Orice, dacă eu îmi doream un lucru, îmi oferea, și în momentul de față.
Am cel mai bun tată pe bune, nu-mi reproșează niciodată nimic. Dar, dacă ar fi fost cineva în locul meu, cred că ar fi fost cel mai răsfățat copil. Mie nu-mi place să fiu răsfățată, vreau să-mi câștig banul meu, din munca mea și fac tot posibilul, așa cu greu.”,
a spus Betty Salam.

Cât de greu este să fii fata lui Florin Salam?

Citește și: Ce momente din viață și-ar dori Betty Salam să șteargă din minte. „Când era mic, îi spuneam că mama este plecată în vacanță și că se va întoarce”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Betty Salam
Betty Salam[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Betty Salam a vorbit deschis despre tatăl său, Florin Salam! Ce a dezvăluit tânăra: „Oamenii nu înțelegeau ce înseamnă această pauză.”

Tânăra a mai adăugat că este foarte greu să fii fata lui Florin Salam, deoarece fără muncă, nimic nu este posibil. În momentele în care nu apare cu proiecte, numele din spate nu o mai ajută, dacă ea nu lucrează pentru a câștiga simpatia publicului. 

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

“E foarte greu să fii fata lui Florin Salam. Poate oamenii se gândesc că te ridici mai ușor, nu, nu e adevărat, te ridici mai greu. Sunt în industrie de la 14 ani și de multe ori a trebuit s-o iau de la început și e foarte greu procesul acesta. Dacă eu stau trei săptămâni și nu apar deloc, oamenii își pun întrebări. În momentul în care apar, poate va bubui o piesă, dar totul ține de muncă, nu de numele pe care îl am eu.

Mă ajută și numele, dar totul ține de muncă, poți să fii tu oricine pe lumea asta, dacă nu muncești, e degeaba. Și am avut și momente în care nu am avut bani, pentru că nu am vrut să-i cer lui tata.”, a mai spus artista.

Betty Salam
Betty Salam[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Betty Salam a vorbit deschis despre tatăl său, Florin Salam! Ce a dezvăluit tânăra: „Oamenii nu înțelegeau ce înseamnă această pauză.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cine a fost tatăl Deliei Budeanu și ce meserie avea: "Toate sunt creațiile tatălui meu. I-au luat 33 de ani..."

Cum pregătește Florentina Opriș cartofii și care este momentul din zi când alege să îi consume. „I-am tăiat așa cum îi tai de obicei pentru a fi prăjiți”

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies