Momentul adevarului. Ce inaltime si ce greutate are Anca Surdu de la Exatlon? "Charlize Theron" de Romania arata divin! EXCLUSIV!

Momentul adevarului. Ce inaltime si ce greutate are Anca Surdu de la Exatlon?
Momentul adevarului. Ce inaltime si ce greutate are Anca Surdu de la Exatlon? "Charlize Theron" de Romania arata divin! EXCLUSIV!

Anca Surdu de la Exatlon seamana perfect cu Charlize Theron. Blonda a fost una dintre cele mai frumoase femei din competitia fenomen din Dominicana.

 

Anca Surdu a fost una dintre cele mai iubite si puternice concurente de la Exatlon. Tanara care seamana izbitor cu actrita Charlize Theron a fost nevoita sa plece din competitia fenomen din cauza unei probleme grave de sanatate. Instructorul de fitness a avut o alergie de piele care s-a agravat galopant si daca ramanea in Dominicana, Anca se supunea multor riscuri.

 

"Momentul in care am avut alergia a fost dificil. Inainte sa plec, cu vreo 3 saptamani sau o luna, mi-au aparut intai pe frunte, apoi pe toata fata, niste bubite care s-au transformat in niste bube foarte mari. S-au extins pe piept, nu puteam dormi noaptea... Medicii mi-au spus ca motivul e soarele. Eu am tenul deschis si probabil de asta. Acum sunt mai bine, sper sa imi treaca complet", a spus sportiva imediat dupa ce s-a intors din Republica Dominicana.

 

Anca Surdu este invatata cu provocarile dure inca din copilarie, frumoasa blonda muncind din greu pentru cariera de gimnasta.

 

Acum tanara cocheteaza si cu modelingul, vedeta avand un corp superb. Nu s-a gandit insa niciodata sa faca o meserie din asta, fosta gimnasta dand vina pe inaltime.

 

"Imi place sa pozez.

Nu ma gandesc insa mai departe desi mi-ar face placere. Nu ma incadrez la inaltime, fotomodelele profesioniste au peste 1,70 m, eu am 1,62. Cat despre greutate, m-am mentinut la 55 de kilograme", spunea Anca inainte de Exatlon.

In Dominicana aceasta a mai slabit insa, dar la cateva saptamani dupa intoarcerea pe plaiurile mioritice a revenit la greutatea initiala.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies