„Momentul important a fost! S-a consumat! Domnul a zis da, eu am zis da.” Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut pasul cel mare, în urmă cu o zi

„Momentul important a fost! S-a consumat! Domnul a zis da, eu am zis da.” Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut pasul cel mare, în urmă cu o zi
„Momentul important a fost! S-a consumat! Domnul a zis da, eu am zis da.” Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut pasul cel mare, în urmă cu o zi

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au spus "DA!" într-o zi plină de bucurie și emoții în fața ofițerului stării civile, marcând astfel începutul unei noi etape în viața lor.

După două divorțuri, actrița a găsit fericirea alături de Cristi Pitulice și a ales să se căsătorească cu el și să își creeze un viitor frumos împreună.

Citește și: „Asta mi s-a părut puțin mai complicat. Trebuie să găsești un om care să fie deschis și chiar să accepte.” Ce a declarat Ioana Ginghină despre Cristi Pitulice, chiar înainte de nuntă

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut pasul cel mare, în urmă cu o zi

 În urma ceremoniei, Ioana Ginghină a făcut primele declarații ca femeie căsătorită, subliniind că dorește să se bucure de ziua specială fără stres, punând accentul pe bucuria momentului.

În urmă cu o zi, Ioana Ginghină și partenerul ei au celebrat cununia civilă și petrecerea de nuntă în curtea casei lor, alături de familie și prieteni apropiați.

Actrița a împărtășit momentul cu fanii săi pe Instagram, anunțând că au spus "DA".

Aceasta a arătat și detaliile vestimentare ale evenimentului, optând pentru o rochie de mireasă albă, simplă și lejeră, precum și o coroniță colorată din flori.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Momentul important a fost! S-a consumat! Domnul a zis da, eu am zis da!(…) Arată divin totul! Cald domnule, cald! Am pus și eu nunta la final de Septembrie să fie răcorică, dar nu știu,

cu încălzirea globală, cu norocul după suflet, cum zice lumea. Am prins o zi frumoasă de vară în septembrie! Cam așa arăt”, le-a povestit Ioana Ginghină urmăritorilor ei din mediul online.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut pasul cel mare, în urmă cu o zi
Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut pasul cel mare, în urmă cu o zi[Sursa foto: Instagram]

Ce spunea Ioana Ginghină înainte de nuntă

Ioana Ginghină, deși spunea inițial că nu se stresează pentru ziua nunții și își dorea un eveniment simplu, a recunoscut că a avut emoții înainte de nuntă.

Vedeta a dezvăluit că a pregătit câteva surprize pentru eveniment, inclusiv un moment special, dar nu era sigură dacă totul va ieși așa cum și-a imaginat.

„Noi am plecat de la un lucru foarte mic și apoi am tot adăugat chestii așa că am emoții dacă vor veni la timp toate cele, dacă vor fi gata la ora unu când începe toată treaba.

Dacă găsește ofițerul stării civile adresa de la noi din curte. Nepoțelele mele și finuțele mele trebuie să vină înainte cu petale de flori, este un moment artistic și nici asta nu știm cum va decurge pentru că ele au trei ani, dacă vor duce momentul până la capăt sau nu. Cumva am emoții, dar sunt niște emoții drăguțe care și dacă se întâmple să nu se desfășoare lucrurile după cum le-am gândit, tot o să fie frumos.
Suntem patruzeci de oameni, doar apropiați adică nu are cine și de ce să se supere, deci e de bine. Dacă acum două luni ziceam că  nu am emoții, acum uite că am și eu mici emoții",
a povestit actrița.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut pasul cel mare, în urmă cu o zi
Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut pasul cel mare, în urmă cu o zi[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Gata, e luată!” Fanii au felicitat-o pe Ioana Ginghină, după ce vedeta s-a fotografiat la starea civilă

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Primesc sfaturi de la Ruxandra și nu doar sfaturi, învăț foarte multe de la ea. Țin cont de sfaturile ei, mai ales că vin cu argumente foarte puternice.” Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies