Mona de la „Puterea Dragostei”, in flirturi cu alt bărbat: ”Bombonel..”

Mona de la „Puterea Dragostei” s-ar putea să aibă un nou iubit după despărțirea de George
Mona alături de bunul său prieten de la „Puterea Dragostei”, Akebono

Deși era împreună, în mod oficial, cu George, Mona a plecat din casa „Puterea Dragostei”. Care este ultima sa cucerire?

Imediat după eliminarea sa din concurs, la doar câteva zile, Mona și George s-au despărțit. Lumea se aștepta ca frumoasa fostă concurentă să se întoarcă în emisiune, însă după mai bine de o lună, aceasta tot nu arată vreun semn că intenționează să revină. Motivul plecării sale a fost chiar fiul ei, alături de care își dorea să fie cu ocazia începerii noului an școlar

Mona a părăsit casa „Puterea Dragostei” ca să aibă mai mult timp pentru fiul ei
Mona de la „Puterea Dragostei”, alături de fiul său în cele mai importante momente ale micuțului[Sursa foto: Instagram]

Acum că relația cu George este de domeniul trecutului, există zvonuri cum că Mona ar avea un alt preferat la „Puterea Dragostei”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cine este noua cucerire a fostei concurente?

În ultimul vlog al lui Nicos, Mona însăși a mărturisit că acestea nu sunt doar bârfe, ci că există un nou bărbat de care îi place cu adevărat și pentru care ar fi dispusă să se întoarcă în casa

"Puterea Dragostei”. 

Este un băiat care îmi place și vorbim constant. Vorbim, ne trimitem mesaje, îi spun ”Bombonel”. Pentru el m-aș întoarce la Puterea Dragostei, dar dacă ar ieși băiatul care mie îmi place, nu m-aș mai duce pentru că nu aș mai avea de ce ”, a declarat Mona.

Cu toate ca lucrurile dintre cei doi par destul de serioase, fosta participantă a show-ului matrimonial nu a vrut să dezvăluie identitatea posibilului său nou iubit.

Fanii emisiunii speculează că ar putea fi vorba chiar Dani, unul dintre noii concurenți.

Cum a decurs ultima întâlnire a Monei cu George

În ciuda plecării sale în luna septembrie, se pare că Mona s-a mai întâlnit cu George între timp. Ea a mărturisit că s-au întâlnit în București, în pauza concurentului de la filmările emisiunii „Puterea Dragostei”.

”Sentimente au fost, din partea lui nu au fost, lucru confirmat chiar și de el.

Eu am avut sentimente pentru el, poate mai am și în momentul de față. Ne-am întâlnit în București când au venit băieții, doar că relația este aceeași între noi. Nu vorbim. Am avut doar niște tachinări și certuri. Nu ne-am deblocat. Eu și George nu ne vom împăca, nu avem cum să fim împreună nici în casă, nici în exterior”, a povestit Mona despre revederea cu fostul iubit, George. 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca de la Puterea dragostei a vorbit cu mama lui Iancu Sterp: „Mi-a scris să fiu tare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies