„Monica a avut mare noroc! M-a mişcat acest gest!” Mr. Pink, ajutor financiar pentru Irinel Columbeanu! Ce părere are fostul milionar despre soțul Monicăi Gabor?

„Monica a avut mare noroc! M-a mişcat acest gest!” Mr. Pink, ajutor financiar pentru Irinel Columbeanu! Ce părere are fostul milionar despre soțul Monicăi Gabor?
„Monica a avut mare noroc! M-a mişcat acest gest!” Mr. Pink, ajutor financiar pentru Irinel Columbeanu! Ce părere are fostul milionar despre soțul Monicăi Gabor?

Irinel Columbeanu are numai cuvinte de laudă la adresa partnerului fostei sale soții.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au trăit o relație tumultuoasă de iubire în urma căreia a apărut pe lume fiica lor, Irina. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mulți ani, iar în prezent, fosta doamnă de la Izvorani este stabilită în America, acolo unde și-a refăcut viața sentimentală alături de Mr. Pink, un afacerist chinez, care i-a devenit soț.

După ce s-a stabilit în America, Monica Gabor a încercat să o aducă și pe fiica sa acolo, reușind în cele din urmă acest lucru.

În ceea ce-l privește pe Irinel Columbeanu, fostul milionar a ajuns să piardă tot, fiind nevoit să își trăiască anii bătrâneții într-un azil de bătrâni.

Irinel Columbeanu, impresionant de gestul lui Mr. Pink de a-i oferi ajutor financiar

Citește și: „Hainele de firmă din garderobă încă le port, mai ales dacă mă apără de frig. Mă simt exact ca acasă.” Cum arată camera de azil în care stă fostul milionar Irinel Columbeanu

Mr. Pink, ajutor financiar pentru Irinel Columbeanu! Ce părere are fostul milionar despre soțul Monicăi Gabor?
Mr. Pink și Monica Gabor [Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nu cheltuiți ca mine. Nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră închiriată și acum, instituționalizat.” Irinel Columbeanu recunoaște greșelile care l-au adus în situația în care se află acum

După ce s-a bucurat de vila luxoasă de la Izvorani, femei frumoase și mașini de fițe, Irinel Columbeanu a ajuns treptat să le piardă pe toate.

Mai mult decât atât, fostul milionar a fost nevoit să apeleze la mila celor din jur pentru a-și permite costurile aferente azilului unde acesta locuiește în momentul de față.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În cadrul unui interviu, afaceristul a mărturisit că până și Mr. Pink, actualul soț al fostei sale soții, i-a oferit un ajutor financiar, iar acest lucru l-a impresionat profund.

L-am cunoscut pe Mr. Pink, e foarte ok, Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune. Îl cunosc destul de bine şi pe el, şi pe fiul lui, un băiat foarte simpatic şi plin de optimism, cum tind să cred că sunt şi eu. Când am vizitat-o pe fiica mea, am ieşit împreună şi cu Monica, şi cu Mr Pink, şi cu Irina la diverse restaurante.

Am şi fost ajutat financiar de Mr Pink, a ţinut să fie prezent înainte să mă întorc în România, să-mi transmită acest ajutor financiar prin intermediul Irinei.

Pe mine m-a mişcat acest gest, probabil a fost felul lui de a aprecia faptul că i-am ascultat sfatul pentru că el m-a certat când am fost în SUA că nu vreau să o las pe Irina să își continue viața acolo unde se află mama ei.

Lucru pe care, până la urmă, l-am acceptat. ”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit  romaniatv.net.

Irinel Columbeanu vrea să pună bazele unei noi afaceri

Mr. Pink, ajutor financiar pentru Irinel Columbeanu! Ce părere are fostul milionar despre soțul Monicăi Gabor?
Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ajuns la capătul puterilor, Irinel Columbeanu speră că va reuși să găsească în cele din urmă o idee de afaceri care îi va permite să ducă un trai decent.

„Sper să reuşesc să găsesc o afacere care să mă scoată din situaţia asta. Am scris şi o carte şi am crezut că o să-mi rezolv necesităţile financiare, dar nu a fost să fie aşa. Poate dacă am ambiţia asta să mai scriu o carte în care să vorbesc despre lucrurile de aici, din această instituţie, şi sper să beneficiez de bunăvoinţa celor care au publicat primele mele cărţi…

Eu m-am gândit la o altă variantă, i-am propus Irinei să scrie următoarele volume şi să facă acest lucru în limba chineză.”, a mai spus fostul milionar, potrivit sursei menționate anterior.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Pentru că suntem români, evident. E așa trist, îmi vine să plâng.” Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, opriți de poliție la intrare în Elveția! Ce s-a întâmplat cu cei doi soți?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies