Monica Davidescu, despre despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea

monica davidescu declaratii
Monica Davidescu vorbește despre despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au încercat să-i împace pe Andreea Bălan și George Burcea. Ce spune actrița?

Chiar dacă Monica Davidescu și Aurelian Temișan s-au ferit să vorbească despre divorțul Andreei Bălan de George Burcea, acum actrița spune că a încercat să-i împace pe cei doi.

Monica Davidescu, despre despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea

Monica Davidescu se întreabă dacă nu cumva ar fi trebui să facă mai mult pentru a le salva căsnicia finilor ei, Andreea Bălan și George Burcea.

„Când am înţeles că finii noştri au apucat pe o anumită pantă am încercat, cum am ştiut noi mai bine, eu şi Aurelian, să aplanăm conflictele.

Citeste si: Andrei Ștefănescu, pregătit pentru o a treia căsnicie

monica davidescu
Monica Davidescu și Aurelian Temișan au fost nașii de cununie al cuplului Andreea Bălan și George Burcea[Sursa foto: Instagram Monica Davidescu]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Din păcate, nu a fost posibil, fiindcă au ţinut la convingerile lor, iar rezultatul e cel cunoscut şi azi, o separare a celor doi.  Nu poţi decât să regreţi și să te întrebi dacă nu cumva ai fi putut face mai mult decât ai făcut!, a mai precizat cunoscuta actriţă”, a mărturisit Monica Davidescu.

Monica Davidescu nu se simte extrem de bine fiindcă nu a reușit să-i țină pe cei doi mai mult timp împreună, însă recunoaște că amândoi sunt maturi și probabil știu mai bine ce le trebuie în viața lor.

Citeste si: Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Consider că ne-am grăbit"

“În martie, anul trecut, am decis împreună cu Aurelian Temişan, soţul meu, şi cu Ovidiu Cuncea, colegul meu de la Teatrul Naţional, să punem în scenă o piesă de teatru, care avea să ne schimbe puţin optica asupra vieţii.

Piesa se numeşte şi a avut premiera exact un an mai târziu, în martie 2021, din motive uşor de intuit”, a spus Monica Davidescu.

monica davidescu despre andreea balan
Monica Davidescu spune că a încercat să-i împace pe Andreea Bălan și George Burcea[Sursa foto: Instagram Monica Davidescu]

„Anul pandemiei ne-a adus la pachet şi povestea asta a numărului crescut de divorţuri. Aşa se face că am început să ne inspirăm, chiar fără să vrem, din realitatea imediată”, a continuat actrița.

George Burcea este acum într-o relație serioasă cu Vivivan Sposub și este posibil ca cei doi să devină părinți în curând.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gabriela Cristoiu, despărțire definitivă de iubitul care a bătut-o: „M-a mai căutat”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au împăcat şi radiază de fericire! "Te ador"

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies