Monica Gabor a facut un anunt despre Irinuca: "Fetita mea s-a..."

Monica Gabor a facut un anunt despre Irinuca:
Monica Gabor a facut un anunt despre Irinuca: "Fetita mea s-a..."

Monica Gabor are o relatie excelenta cu fiica ei, Irina, chiar si de la distanta. Desi sunt despartite de un ocean si mii de kilometri, cele doua tin legatura prin intermediul noilor tehnologii si a canalelor de socializare.
De cand Irinuca si-a facut vlog, Monica s-a transformat in fanul ei numarul 1, scrie WOWbiz.ro

"Bună dimineaţa! Fetiţa mea s-a făcut mare!! Cu un ochi râd dar cu unul plâng..

.E sănătoasă, frumoasă şi inteligentă, dar mi-e dor deja de ea, de vremurile când era doar un bebeluş. Totuşi, mă bucur mult când văd cât de talentată şi binecuvântată este! Singură, fără ajutorul nimănui şi doar datorită ei are foarte mare succes oriunde postează şi îi reuşeşte mereu tot ce îşi propune. Te felicit draga mea fiică pentru succesul pe care îl ai fie în viaţă reală, fie in mediul virtual! 

 

 

 

 

Abonaţi-vă şi voi la canalele ei de YouTube: irina’s Vlogs si Irina Unicorns. Multe dintre videoclipuri sunt foarte amuzante. Eu le-am vizionat deja pe toate de “câteva” ori pentru că îmi mai alină dorul de ea şi pentru ca mă binedispun. Vă pupăm şi vă dorim şi noi vouă aceleaşi lucruri minunate pe care ni le doriţi şi voi nouă", a scris Monica.


 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Avertizare cruntă făcută de Dr. Monica Pop: ”Orice om are celule canceroase în sânge. Dar se îmbolnăvesc doar cei care fac aceste greşeli...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies