Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink! Cine a dat-o de gol

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink
Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Monica a făcut pasul cel mare, după 10 ani de relație.

La 9 ani de la divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a făcut pasul cel mare. Fosta soție a omului de afaceri de la Izvorani a devenit soția miliardarului asiatic Mr. Pink în cadrul unei ceremonii intime, care a fost organizată în mare secret.

Vedeta a fost dată de gol în legătură cu căsătoria chiar de tatăl ei, care este extrem de fericit de când a aflat că aceasta și-a unit destinul cu bărbatul iubit după mai mulți ani de relație.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink
Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink


Tatăl vedetei a dezvăluit ce se întâmplă cu fiica sa și de ce nu a mai venit în România, de aproape doi ani.

Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a dezvăluit Emil Gabor pentru publicația ciao.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dramă incredibilă pentru Monica Gabor! Tatăl vedetei ar fi fost rupt cu bătaia dupa ce a fost prins la furat de porumb într-un sat de lângă Bacău! EXCLUSIV

Citeste si: Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu vrea să devină pictoriţă în SUA! Vezi cum arată tablourile realizate de Irina!

Citeste si: Monica Gabor si Irinel Columbeanu sunt disperati: "Am incercat sa gasim un tratament sa o vindece. Din pacate..." Ce se intampla cu Irinuca

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink
Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Ce spune Emil Gabor despre zvonurile că Monica ar fi însărcinată

Întrebat dacă sunt adevărate zvonurile privind sarcina Monicăi Gabor, părintele ei a continuat:

Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta.

Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii. Am vorbit și cu Pink. Vorbesc cu fata lângă, traduce ea. Vreau să merg în America, dar să-mi revin, să termin cu tratamentul. Pașaportul trebuie să-l refac, că au trecut 5 ani”, a mai spus bărbatul.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sânziana Buruiană, urmărită de ”blestemul Polovragi”! Tragedie de tip ”Final Destination” pentru diva blondă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies