Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună? Dovada a fost publicată chiar de fosta doamnă din Izvorani

Monica Gabor
Monica Gabor

Monica Gabor s-a întors în Statele Unite! Indiciul care arată clar că s-a apropiat din nou de Mr. Pink.

Separarea Monicăi Gabor de Mr. Pink a uimit întreaga țară, mai ales că decizia părea să fi venit din partea fostei doamne din Izvorani care a șters de pe rețelele de socializare toate fotografiile cu soțul ei. Fanii au observat imediat acest detaliu, iar zvonurile nu au întârziat să apară.

Mai mult, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a părăsit America în această vară pentru a se „refugia” în Dubai, la sora sa, fapt ce a alimentat speculațiile potrivit cărora cei doi au ales să își continue viețile separat.

Citeste si: Reacția lui Vlad Gherman după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu noul ei iubit: „ Nu a fost ușor...”

Monica Gabor, împăcare surpriză cu Mr. Pink? Ce a postat vedeta

În urmă cu puțin timp, Monica Gabor a postat pe contul său oficial de Instagram o serie de fotografii în care apărea alături de fiul afaceristului american, semn că a început să petreacă din nou timp cu familia soțului ei, Mr.

Pink. Mai mult, Monica a ieșit cu cei doi copii la un festival la care Irinuca participa ca voluntar. Așadar, aceasta s-a întors în Statele Unite atât pentru fiica ei, cât și pentru Anthony.

Monica Gabor și fiul lui Mr. Pink
Monica Gabor și fiul lui Mr. Pink[Sursa foto: Instagram Monica Gabor]

Irinel Columbeanu, declarații despre Monica și Mr. Pink

Imediat după ce s-a zvonit că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit, după aproape 10 ani de relație, Irinel Columbeanu mărturisea că nu mai are legătură cu fosta lui soție și că nu știe exact ce s-a întâmplat între cei doi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cum a reacționat Cuza de la Noaptea târziu după ce s-a spus că ar fi într-o relație: „Este o fată extraordinară!”

Monica Gabor și Mr. Pink
Monica Gabor și Mr. Pink [Sursa foto: Instagram Monica Gabor]

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil.

Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei.

Eu nu am luat legătura cu Monica.

Este ceva diplomat să nu deschid acest subiect.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au despărțit? Declarația Războinicului a surprins pe toată lumea

Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia.

Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit Spynews.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Irisha și Marius Crăciun de la Survivor au dat totul din casă: „Mama îl place”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies