Monica Pop, declaratii uluitoare despre moartea Cristinei Stamate: "Nu a vrut sa mai traiasca. Avea niste motive personale"

Monica Pop, declaratii uluitoare despre moartea Cristinei Stamate:
Monica Pop, declaratii uluitoare despre moartea Cristinei Stamate: "Nu a vrut sa mai traiasca. Avea niste motive personale"

Cristina Stamate a murit, iar buna sa prietenă Monica Pop este devastată de moartea actriţei. La doar câteva ore de la înmormântarea Stelei Popescu, o altă mare actriţă a părăsit scena teatrului, dar şi a vieţii.

Medicul, care este managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, a avut o relaţie apropiată cu Cristina Stamate despre care spune că era afectată de o depresie.

"Din păcate, a făcut un accident vascular şi urmat de o depresie. Lucrurile au continuat să se deprecieze. Cred eu că nu a mai vrut să mai continue viaţa. Avea nişte motive personale pentru care gândea aşa. Eu cred că aşa a fost să fie.

Ea a cedat”, a declarat, pentru Libertatea, prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti.

Medicul Monica Pop a explicat că subiectul depresiei care o măcina pe Cristina Stamate este unul "sensibil", fără a mai face alte precizări.

Vezi mai jos de ce se temea Stela Popescu de moarte.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cristina Stamate suferea de o boala de inima pe care o au aproape un milion de romani. Care sunt semnele de alarma

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies