Monica Tatoiu a vorbit despre sacrificiile pe care o femeie ar trebui să le facă pentru un bărbat: „Trebuie să încerci, nu doar să te aranjezi în oglindă!”

Monica Tatoiu a vorbit despre sacrificiile pe care o femeie ar trebui să le facă pentru un bărbat: „Trebuie să încerci, nu doar să te aranjezi în oglindă!”
Monica Tatoiu a vorbit despre sacrificiile pe care o femeie ar trebui să le facă pentru un bărbat: „Trebuie să încerci, nu doar să te aranjezi în oglindă!”

Lecțiile importante oferite de Monica Tatoiu pentru tinere.

Monica Tatoiu, fosta femeie de afaceri și cadru didactic, nu ezită de fiecare dată să ofere sfaturi celor din jurul ei, iar atunci când este întrebată în legătură cu un subiect, nu ocolește să își spună părerea. Invitată în cadrul emisiunii Jurnal de Business, femeia de afaceri a vorbit și despre lecțiile transmise tinerelor, toate din experiență personală, și la ce ar trebui să fie atentă o femeie atunci când se îndrăgostește de un bărbat.

Aceasta a povestit că nu a urcat în viața ei pe munte până când nu s-a căsătorit cu soțul ei, însă a încercat să își depășească condiția pentru el.  “Le spuneam la fete, fetele nu prea le au cu sportul, decât cele care au o deschidere. Dar te îndrăgostești de un băiat, băieții sunt mai sportivi, toate din experiență personală. Eu nu am fost niciodată pe munte, iar când m-am îndrăgostit de soțul meu, mi-a pus rucsacul în spinare și m-a urcat pe lanț la Zărnești.
Și era să cad cu rucsac cu tot. Și mi-a zis cineva: “ce faci,  scufița roșie?” Dar am făcut-o să fiu alături de el și am învățat să iubesc muntele și să-mi depășesc condiția pentru el.”
, a spus Monica Tatoiu.

Sfaturile pe care le oferă Monica Tatoiu pentru tinerele

Citește și: Cum a fost Monica Tatoiu ca profesoară? Ținutele vedetei uimeau o școală întreagă „Mă uitam în spate, că aruncau cu pietre după mine.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”

Femeia de afaceri sfătuiește femeile să încerce să își depășească condiția, nu doar să stea toată ziua să se aranjeze în oglindă.

Cel mai bine ar fi să investigheze și anumite zone, chiar dacă nu sunt pentru interesul lor, dar care le vor face pregătite atunci când le va pune în fața unei alegeri importante pentru viața lor. De cele mai multe ori, bărbații care preferă sportul vor să vadă un interes și din partea iubitelor sale, astfel că ea de fiecare dată le-a învățat să fie deschise și spre noutate.  “Trebuie să încerci, nu doar să te aranjezi în oglindă, să vezi ce tocuri îți pui sau ce rochiță.
Trebuie să începi să investighezi și cămările care nu te interesează ca să fii pregătită atunci când interesul tău te va pune în fața unei alegeri în care tu trebuie să intri în încăperea aia. Măcar să știi cu ce se mănâncă.”,
a mai povestit Monica Tatoiu.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Monica Tatoiu, dezvăluiri neașteptate despre tatăl său! „Tatăl meu mi-a zis întotdeauna că sunt urâtă. Zicea că nu mă ia nimeni.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies