Monica Tatoiu, declarații despre primele două căsătorii. De ce a ajuns la divorț după 3 luni de mariaj: „A fost un pariu.”

Monica Tatoiu, declarații despre primele două căsătorii. De ce a ajuns la divorț după 3 luni de mariaj: „A fost un pariu.”
Monica Tatoiu, declarații despre primele două căsătorii. De ce a ajuns la divorț după 3 luni de mariaj: „A fost un pariu.”

Monica Tatoiu, confesiuni despre căsătoria oficializată dintr-un pariu cu tatăl ei.

Monica Tatoiu are o căsnicie fericită de peste 40 de ani, însă a trecut și prin două divorțuri, în urma unor căsnicii oficializate fără prea multă iubire.

„Care zici tu că e cel mai tare din parcare?” Monica Tatoiu, declarații despre primele două căsnicii

Citește și: „Eu prefer să mă ardă atunci când o să mor.” Ce își dorește Monica Tatoiu să se întâmple cu corpul ei după ce părăsește această lume

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: “Căsătoria este o afacere. De asta există contract comercial.” Monica Tatoiu, despre divorțurile din care femeile rămân fără afaceri și case

Monica Tatoiu a vorbit, în cadrul podcastului Povești de film, cu Mara Bănică, despre cum a ajuns la divorț după 3 luni de mariaj, asta pentru că întreaga căsătorie a fost un pariu cu tatăl ei, cum că va

reuși să se căsătorească, în ciuda celor spuse de el. A doua căsătorie a fost pentru buletinul de București, iar divorțul a fost mai dificil, atunci când statul le-a împărțit apartamentul cumpărat din banii părinților ei.  „Prima căsnicie a durat 3 luni. A fost un pariu. Tot: „n-o să intri la matematică”, am intrat a treia, „nu o să iei BAC-ul”, am luat 10, „nu o să-ți iei doctoratul”, că taică-miu stilul acesta era.
„Nu o să te măriți, că nu te ia nimeni.” „Nu mă ia nimeni? Care zici tu că e cel mai tare din parcare?” L-am ales pe cel mai frumos, cel mai cult, laureat al premiului Academiei. Era prea intelectual. Am avut nuntă la Mitropolie, trenă cu 30 de metri. Așa era pe vremea aia. Nu era ca acum. A doua căsnicie, pentru buletin de București. Eram colegi la facultate și prin căsătorie, el a intrat la media mea.
Atunci era cea mai bună soluție. Am fost parteneri. Divorțul a fost nasol că mama i-a dat banii lui soacră-mea să ia apartamentul și statul a zis că erau bani comuni. Mi-a luat nu știu cât din casă. Eu am stat în chirie în casa mea până la Revoluție. El a fost un tip foarte mișto. Divorțurile astea cu bani...”,
a povestit Monica Tatoiu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum este actuala căsnicie a Monicăi Tatoiu

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui alt podcast, Monica Tatoiu a povestit despre actuala căsnicie și cât de mult seamănă soțul ei cu tatăl acesteia.  “Din proastă nu mă mai scoate de 40 de ani. E tata în tălpi. Ești o proastă! Nu înțelegi! El este peretele de care eu mă izbesc ca să fiu "the best".

Dar mă iubește. Îmi povestea înainte să plec că m-a iubit, nu m-a înșelat niciodată. Ăla dinainte... Dar suntem așa (nr. semn apropiat).”, a mai spus Monica Tatoiu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Eu prefer să mă ardă atunci când o să mor!” Ce își dorește Monica Tatoiu să se întâmple cu corpul ei după ce părăsește această lume

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies