Monica Tatoiu va realiza si prezenta o emisiune de moda!

Monica Tatoiu va realiza si prezenta o emisiune de moda!
Monica Tatoiu va realiza si prezenta o emisiune de moda!

Monica Tatoiu traverseaza o perioada excelenta. De curand, afacerista a primit propunerea de a realiza si prezenta o emisiune de moda, la tv.

Devenita celebra de pe vremea cand era directorul uneia dintre cele mai cunoscute firme de cosmetice, in Romania si toate tarile Europei de Est, Monica Tatoiu va deveni vedeta de televiziune.

Dupa ce si-a facut “ucenicia” ca invitat in diferite emisiuni tv, unde discuta subiectele zilei, Monica Tatoiu va avea propria sa emisiune tv.

“Va fi o emisiune de tip “Politia Modei”, dar un format din care telespectatoul sa aiba ce invata.

Voi analiza tinute si voi explica de ce un articol vestimentar nu a fost potrivit asa cum trebuie intr-o tinuta si ce ar fi mers sa fie purtat in locul sau. Modul in care ne imbracam, felul cum asortam hainele si cum le purtam spune foarte multe lucruri despre noi. E ca un limbaj. In emisiunea mea eu nu voi judeca pe nimeni, pentru ca nu imi permit, dar ii voi analiza tinuta si voi spune unde s-a gresit.
Ca vorba aceea, cand eram profesor nu am dat niciodata nota 4 la matematica daca stiam ca elevul meu nu are capacitatea sa invete si peste 2 zile sa obtina un 8 de la mine. Da, am un cult pentru moda. Bunul gust il ai sau nu-l ai, iar eu sunt pasionata de haine si imi place sa le asortez”,
a declarat Monica Tatoiu pentru kfetele.ro. (Simona Alexa)



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Adelina Pestritu, sacrificii inainte de nasterea fetitei. Acum cateva luni a renuntat la raton, iar acum: "M-am hotarat sa ma despart de..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies