Moș Nicolae 2020: Cadouri pentru copii și adulți!

Moș Nicolae 2020: Ce cadouri alegem pentru copii și adulți
Moș Nicolae 2020: Ce cadouri alegem pentru copii și adulți

Moș Nicolae este sărbătorit pe 6 decembrie și este așteptat, şi în 2020, de milioane de copii, dar și de adulți, în întreaga lume.

Decembrie este luna cadourilor, practic perioada mult așteptată atât de cei mici cât și de cei mari. Fiind cea care dă startul sărbătorilor de iarnă, ziua de Moș Nicolae, ce se serbează pe 6 decembrie 2020, are o simbolistică aparte și este una dintre cele mai frumoase. Povestea lui Moș Nicolae începe încă din vechi timpuri când personajul principal era un copil ce provenea dintr-o familie bogată. Părinții săi înstăriţi, care l-au crescut pentru a fi un creștin devotat, au murit într-o epidemie, când Nicolae era încă foarte tânăr.

Ascultând cuvintele lui Isus  „vinde ceea ce deții şi dă banii săracilor”, Nicolae și-a folosit întreaga moștenire pentru a-i ajuta pe cei nevoiași, bolnavi și aflați în suferință.

Citeste si: Sfântul Nicolae în 2020: obiceiuri și tradiții. Ce este bine să faci în seara de 5 spre 6 decembrie?

Întorcându-ne, însă, la zilele noastre, ştim cu toţii că micuţii, dar şi adulţii cuminți în perioada anului, așteaptă această zi cu nerăbdare, cu ghetuțele pregătite pentru a fi umplute cu daruri cât mai frumoase.

Cea mai mare dezamăgire pentru ei ar fi să găsească o  nuielușă în loc de cadouri. nu-i aşa?

Ce cadouri alegi de Moș Nicolae 2020, pentru copii?

Cadouri de Mos Nicolae 2020, pentru copii!
Cadouri de Mos Nicolae 2020![Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru că micuţii sunt, practic, cei mai îndrăgostiți de această zi, Moș Nicolae in anul 2020, pregătește mereu cadouri surprinzătoare, inedite şi originale.

Pentru a le face copiilor o bucurie, puteți alege dintr-o paletă variată de jucării, bineînţeles în funcție de vârstă: pentru cei foarte mici, cu vârsta cuprinsă între 0 – 3 ani, puteți opta pentru vestitele jucării de pluş, iar pentru copiii cu vârste între 3 – 5 ani aveţi zeci, dacă nu chiar sute de variante: păpuși, mașinuțe, jocuri lego, arme de jucărie, squishy, diverse figurine, jucării bebeluș, jucării de exterior, interactive și de dezvoltare a strategiei, jocuri de construcție, de lemn...
În ceea ce priveşte copiii ce au deja vârsta de peste şapte ani, puteți opta pentru diverse gadget-uri pe care le puteți achiziţiona în diverse forme, în funcție de necesitățile sau de dorinţele copilului.

Citeste si: Mesaje de Sfântul Nicolae 2020: cum îi bucuri pe cei dragi! Ţi-am pregătit cele mai frumoase urări!

Aici vă recomandă căşti cu bluetooth, ceasuri digitale, tablete și console pentru jocuri.

Fie că alegi jucării sau haine, bucuria cea mai mare a copiilor este să vadă ghetuțele „îngropate” în cadouri. Ce poate fi mai frumos decât un micuţ care își deschide darurile și pune întrebările clasice legate de Moș Nicolae, cea mai populară fiind: „Pe unde o fi venit Moșu’?”.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce cadouri alegi de Moș Nicolae 2020, pentru adulți?

 Cadouri de Moș Nicolae 2020, pentru adulți!
Cadouri de Moș Nicolae 2020, pentru adulți![Sursa foto: PixaBay]

Pentru că Moș Nicolae vine inclusiv la persoanele adulte, un cadou frumos și potrivit pentru „El” sau „Ea”  poate fi ales dintr-o gama variată: cărți, parfumuri, cosmetice, ceasuri, produse pentru casă și diverse decorațiuni, haine, coșuri stil cadou, pline cu produse gourmet și cele mai alese vinuri sau dulciuri.

Acestea fiind zise, dragii noştri, vă dorim ca în ziua de 6 decembrie 2020 să fiţi alături de cei dragi, să-i priviţi, cu zâmbetul pe buze, când îşi deschid darurile şi, nu în ultimul rând, să vă lăsaţi "inundaţi" de bucuria Sărbătorilor. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Moş Nicolae 2020: Tradiţii emoţionante pentru ziua de 6 decembrie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies