Moşii de toamnă 2018. Ce trebuie să faci de Sâmbăta Morţilor

Moşii de toamnă 2018. Ce trebuie să faci de Sâmbăta Morţilor
Moşii de toamnă 2018. Ce trebuie să faci de Sâmbăta Morţilor

Moşii de toamnă 2018. Ce trebuie să faci de Sâmbăta Morţilor. Sâmbătă, 3 noiembrie, sunt Moşii de toamnă. În această zi, se face pomenirea celor morţi.

 

Moşii de toamnă 2018. Ce trebuie să faci de Sâmbăta Morţilor. "Moşii de toamnă" sunt pomeniţi în prima sâmbătă din noiembrie. Au loc slujbe, se împart pachete cu mâncare celor săraci şi se aprind lumânări. Tradiţia spune că este bine să fim împăcaţi cu toţi oamenii, să fim îmbrăcaţi curat, iar femeile să aibă capul acoperit.

De asemenea, în această zi nu este bine să spălăm haine sau să muncim.

 

Moşii de toamnă 2018. Ce trebuie să faci de Sâmbăta Morţilor. Potrivit Sfintei Scripturi, după moarte urmează Judecata particulară, în urma căreia omul ajunge să se împărtăşească fie de fericire, fie de suferinţă, stări date de modul vieţuirii pe pământ. Aceste stări nu sunt definitive, ele durează până la Judecată Universală, când va avea loc învierea întregului neam omenesc şi când vor avea loc hotărârile finale legate de starea de fericire sau suferinţa, scrie crestinortodox.ro.

 

Citeşte continuarea AICI. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Aşa faci cea mai simplă dulceaţă de GUTUI. Reţetă ca la mama acasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies