Motivele de ceartă dintre Codruța Filip și Valentin Sanfira. Ce face artista atunci când este nervoasă pe soțul ei? „Dacă o întrebi, de ce o întrebi, dacă nu o întrebi, nu-ți pasă.”

Motivele de ceartă dintre Codruța Filip și Valentin Sanfira. Ce face artista atunci când este nervoasă pe soțul ei? „Dacă o întrebi, de ce o întrebi, dacă nu o întrebi, nu-ți pasă.”
Motivele de ceartă dintre Codruța Filip și Valentin Sanfira. Ce face artista atunci când este nervoasă pe soțul ei? „Dacă o întrebi, de ce o întrebi, dacă nu o întrebi, nu-ți pasă.”

Valentin Sanfira a dezvăluit ce face soția lui atunci când este nervoasă.

Codruța Filip și Valentin Sanfira au o frumoasă căsnicie împreună, iar cei doi împart atât timpul petrecut acasă, cât și cel pe care îl petrec la momentele artistice. Invitați amândoi în cadrul emisiunii Teo Show, Valentin Sanfira a fost întrebat cum anume reacționează soția lui atunci când este nervoasă și care sunt motivele de ceartă care apar în familie. Artistul a spus că, în primul rând, privirea se schimbă imediat la soția lui, iar în primă fază nu mai răspunde la nimic din ce o întreabă.

Râzând a mai adăugat că dacă îi adresează o întrebare, atunci este deranjată, dacă nu o întreabă nimic, ea consideră că nu îi pasă de ea. Soția lui, Codruța Filip, a ținut să  spună că aceste lucruri sunt generale și comune femeilor, iar asta nu este o descriere particulară a ei.

Valentin Sanfira: Prima dată, privirea, criminal, asasin în serie. Nu mai răspunde, în primă fază, dacă o întrebi, de ce o întrebi, dacă nu o întrebi, nu-ți pasă.

Uite, mănâncă, doarme, nu-i pasă.

Codruța Filip: Astea sunt niște chestii generale, comune ale femeilor, deja nu mai sunt specială. Schimbă descrierea că nu...

Codruța Filip nu poate să tacă nici chiar atunci când medicul îi recomandă pauză vocală

Citește și: Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume: „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”

Codruța Filip și Valentin Sanfira
Codruța Filip și Valentin Sanfira[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Mi-a promis că mă ajută.” Ce intervenție dorește să facă Valentin Sanfira? Artistul a trecut pragul cabinetului medical

Cum toate lucrurile se spun în glumă și cu zâmbete, de cele mai multe ori, Valentin a mai adăugat că atunci când soția lui este nervoasă, își amintește lucruri chiar și făcute cu câțiva ani în urmă.

Are o modalitate de a desființa prin cuvinte și își ia o voce groasă atunci când încep momentele de ceartă. Artista a mai adăugat că, de regulă, vorbește tare și că inclusiv medicul care i-a sugerat să facă o pauză vocală a sesizat acest lucru. Minunea a ținut o singură zi, când Codruța chiar a tăcut acasă.

Valentin Sanfira: „Acum 4 ani mi-ai făcut aia.”

Ți le turuie de te desființează. Vorbește gros.

Codruța Filip: Eu, de regulă, vorbesc tare. Am fost la doctor și mi-a zis „Dar de ce țipați la mine?” „Nu, așa vorbesc eu!” Nu, țipați la mine, mi-e frică să vă consult.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Valentin Sanfira: O zi.. atât a ținut-o, a tăcut.

Codruța Filip și Valentin Sanfira
Codruța Filip și Valentin Sanfira[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Sunt genul practic, ori îți spun ce am nevoie, ori îmi dai bani de ziua mea!” De ce nu îi plac lui Valentin Sanfira cadourile surpriză? Artistul îi spune chiar și soției

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies