Motivul HALUCINANT pentru care soția lui Dincă nu l-a vizitat în arest. I-a mințit pe toți!

Motivul HALUCINANT pentru care soția lui Dincă nu l-a vizitat în arest. I-a mințit pe toți!
Motivul HALUCINANT pentru care soția lui Dincă nu l-a vizitat în arest. I-a mințit pe toți!

Motivul HALUCINANT pentru care soția lui Dincă nu l-a vizitat în arest. I-a mințit pe toți!

Au trecut aproape două luni de la tragedia din Caracal, iar Gheorghe Dincă este în continuare arestat și cercetat pentru faptele sale. În toată această perioadă, criminalul nu a fost vizitat în pușcărie de nimeni din familie, deși, din punct de vedere legal, era posibil acest lucru.

Inițial, Elena Dincă ar fi vrut să dea ochii cu partenerul său de viață, surse de la fața locului au dezvăluit că Dincă ar fi fost cel care a decis ca lucrurile să stea în felul acesta, iar nevasta lui să nu vină să îl vadă în pușcărie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Surse de la fața locului au dezvăluit că Dincă ar fi decis ca lucrurile să stea în felul acesta și nicidecum Elena, nevasta lui, care, inițial, ar fi mințit că vrea să dea ochii cu cel care i-a fost partener de viață atâția ani.

El nu a lăsat-o să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente”,  au povestit persoane din preajma lui Gheorghe Dincă.

Încă, femeia a colaborat cu anchetatorii.  „Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină.

Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)“,  le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.

Citeste si: Afirmaţia BOMBĂ care i-a şocat pe părinţii Luizei! "Este în viaţă. Am văzut-o mâncând îngheţată" Vezi unde ar fi fost zărită tânăra!

Citeste si: Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor, la o lună de la dispariția fiicei: "Vorbim cu ea în fiecare seară"



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies