Motivul incredibil pentru care Diana Bulimar de la Exatlon a fost dată afară dintr-un club de noapte: „Ideea e că eu am 24 de ani”

Motivul incredibil pentru care Diana Bulimar de la Exatlon a fost dată afară dintr-un club de noapte: „Ideea e că eu am 24 de ani”
Motivul incredibil pentru care Diana Bulimar de la Exatlon a fost dată afară dintr-un club de noapte: „Ideea e că eu am 24 de ani”

Diana Bulimar a fost dată afară dintr-un club de noapte pentru că arată ca un copil.

Diana Bulimar de la Exatlon a fost dată afară dintr-un club de noapte, după cum a mărturisit fosta Faimoasă de la Exatlon. Diana a acceptat provocarea  "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”.( vezi ce sexy a fost Silvia Stroescu la o petrecere)

Citeste si: Didi Bulimar, dezvăluiri în matinalul “Scularea”, la Radio Impuls “… Te croiește ca om, te învaţă să știi ce vrei de la viață”

Citeste si: Cum arată acum Diana Bulimar și cu cine se iubește. Faimoasa radiază de fericire

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Diana Bulimar, apariție năucitoare! Fosta concurentă de la Exatlon și-a schimbat look-ul și a slăbit enorm

“Am sau n-am superstiții?“, a fost chestionată Diana, care e dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012. “Am. Multe. Din gimnastică. Călcăm cu dreptul, ne îmbrăcăm de jos în sus”, a spus Bulimar.

Diana Bulimar de la Exatlon a fost dată afară dintr-un club de noapte: "Haideți să vă explic" 

Am sau n-am blocată în lift?”, a fost o altă întrebare. “Am. Dar pot să vă spun o poveste când am rămas blocată în toaletă și eu trebuia să urc pe bârnă… Am sărit peste ușă.”, a dezvăluit Diana.

Am sau n-am fost dată afară dintr-un loc public?”, a mai fost întrebată Diana. “Am.

Haideți să vă explic. Ideea e că eu am 24 de ani, deci, dar de 10 ani buletin. Iar dacă vreau să merg într-un club, sunt dată afară dacă nu am buletinul la mine.”, a mărturisit Diana, care nu şi-a schimbat încă buletinul şi are pe el o poză de când avea 14 ani.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

EXCLUSIV! El este iubitul faimoasei Asiana Peng! Tânărul este student la Medicină Dentară și are o relație specială cu vedeta de la Survivor România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies