Motivul pentru care Antoni nu este deranjat de faptul că Rebecca interacționează cu Bogdan! “Eu de la bun început am fost conștient de lucrurile astea.”

Motivul pentru care Antoni nu este deranjat de faptul că Rebecca interacționează cu Bogdan! “Eu de la bun început am fost conștient de lucrurile astea.”
Motivul pentru care Antoni nu este deranjat de faptul că Rebecca interacționează cu Bogdan! “Eu de la bun început am fost conștient de lucrurile astea.”

Antoni a spus motivul pentru care nu este deranjat de faptul că Rebecca interacționează cu Bogdan.

Antoni a fost întrebat de către Andreea Mantea dacă nu este deranjat de faptul că fata pe care și-ar dori să o cunoască se află în brațele unui alt băiat, iar tânărul a spus că nu este un deranj pentru el. Julia a ținut să adauge că poate este prea devreme să fie deranjată, iar Antoni a ținut să adauge că încă de când ea și-a exprimat dorința pentru a-i cunoaște pe amândoi, era conștient de faptul că poate avea gesturi tandre față de fiecare în parte.

Antoni: Am încredere în mine.

Andreea Mantea: Cu toată încrederea, nu ești deranjat că fata pe care tu o placi sau de care ești interesat să o cunoști este în brațele altui băiat?

Antoni: Nu pot să spun că este un deranj.

Julia: Eu cred că este prea devreme să fie deranjat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Antoni: De când a început alegerea asta între mine și Bogdan, iar ea s-a exprimat că vrea să ne cunoască pe amândopi, automat cu amândoi poate avea gesturi tandre. Pentru că vrea să ne cunoască pe amândoi. Eu de la bun început am fost conștient de lucrurile astea.

Rebecca ar fi deranjată dacă situația ar fi opusă între ei

Citește și: Ce au discutat Gagea și Roberta în Camera roșie? Concurentul și-a exprimat sentimentele în fața iubitei lui Sebastian: „Îmi place mult de tine și îmi pare rău că mi-am făcut o impresie proastă.”

Fete Casa Iubirii
Fete Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Robi și Virginia, discuție în camera roșie. Ce au vorbit despre situația actuală a Rebeccăi? “Aș alege-o pe cea cu care eu aș fi cel mai natural.”

Andreea Mantea a vrut să vadă cum stă situația opusă, la Rebecca, iar aceasta a spus că ar fi deranjată dacă băiatul pe care și-ar dori să îl cunoască ar avea gesturi față de altă fată.

Andreea Mantea:  Rebecca, tu ai fi deranjată dacă Antoni ar dansa acum cu o altă fată? Cu Ștefania, cu Virginia.

Rebecca: Dacă ar fi interesat de fata cu care dansează, cum e la mine cu Bogdan, da, cum să nu te deranjeze? Nu e vorba că mor de gelozie,

îmi rup părul din cap. Nu. La modul că dacă eu știu că e interest de o fată, cum e la mine situația cu Bogdan, și aș vedea că dansează cu ea, mi-aș pune niște semne de întrebare, m-ar deranja acolo în sine. Eu înțeleg că e devreme, nu trebuie să facă pe aici crize de gelozie, dar nu poți să zici că nu te deranjează deloc.

Rebecca, Bogdan și Antoni
Rebecca, Bogdan și Antoni[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cu ce intenții a chemat-o Gagea pe Roberta în camera roșie? Ce părere are Sebastian de această situație: „Recunosc și îmi asum că m-am controlat super greu.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies