Motivul pentru care Bianca Dragusanu nu bea niciodata! Are legatura cu aspectul ei fizic!

Motivul pentru care Bianca Dragusanu nu bea niciodata! Are legatura cu aspectul ei fizic!
Motivul pentru care Bianca Dragusanu nu bea niciodata! Are legatura cu aspectul ei fizic!

Frumoasa roscata merge des in cluburi, la cafenele si la restaurante, dar spre deosebire de prietenii ei, care mai beau un pahar-doua de licori bahice, se abtine de la bauturi alcoolice.

 

Nici cocktail-urile nu o tenteaza pe fosta asistenta tv, iar cand ciocneste un pahar si, conform codului bunelor maniere, trebuie sa bea macar o gura, protagonista noastra isi umezeste putin buzele si atat. Motivul pentru care creatoarea de moda prefera sa se tina departe de acest “sport” are legatura cu aspectul fizic. Diva sustine ca si un singur pahar de bautura alcoolica are repercusiuni asupra tenului ei sensibil, iar o cantitate mai mare afecteaza silueta.

Nici cocktail-urile nu o tenteaza pe fosta asistenta tv, iar cand ciocneste un pahar si, conform codului bunelor maniere, trebuie sa bea macar o gura, protagonista noastra isi umezeste putin buzele si atat. Motivul pentru care creatoarea de moda prefera sa se tina departe de acest “sport” are legatura cu aspectul fizic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Diva sustine ca si un singur pahar de bautura alcoolica are repercusiuni asupra tenului ei sensibil, iar o cantitate mai mare afecteaza silueta.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Motivul pentru care Gagea nu este de acord cu prietenia dintre Alexandra și Roberta. „Mi se pare că se cam folosește de tine”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Al treilea date dintre Sebastian și Roberta a fost plin de peripeții! „Na reacții pe ea” Sebastian a reușit să o enerveze pe Roberta încă de la început

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies