Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu va fi prezent la nunta lui Dani Oțil. Ce a declarat designerul

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu va fi prezent la nunta lui Dani Oțil. Ce a declarat designerul
Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu va fi prezent la nunta lui Dani Oțil. Ce a declarat designerul

La nunta religioasă a Gabrielei și lui Dani Oțil, care va avea loc astăzi, 30 iulie, vor fi prezente multe vedete din showbizul românesc, dar Cătălin Botezatu nu se va număra printre ele.

Iată de ce a lipsit Cătălin Botezatu de la marele eveniment, dar și care este părerea lui despre rochia pe care a purtat-o frumoasa soție a lui Dani Oțil.

Citește și: „Am fost luată în zbor și m-am trezit pe covor. Dumnezeu a vrut să mai trăiesc.” Cântăreață de muzică populară, la un pas să-și piardă viața după ce a fost lovită de un fulger în vacanță

Gabriela și Dani Oțil pășesc azi în fața altarului

Gabriela și Dani Oțil vor face un pas important în viața lor, duminică, 30 iulie, când vor merge împreună spre altar pentru a-și uni destinele și pentru a forma o familie în fața lui Dumnezeu. Deși sunt căsătoriți civil din 2021, cei doi au ales să organizeze ceremonia religioasă acum, după ce copilul lor a mai crescut.

Cu doi ani în urmă, cei doi au făcut cununia civilă, chiar cu puțin timp înainte ca blondina să îl aducă pe băiețelul lor pe lume. Cu toate că pentru Dani Oțil nu conta atât de mult ceremonia religioasă, acesta a făcut-o pentru soția lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cătălin Botezatu, absent la marele eveniment

La nunta religioasă a Gabrielei și lui Dani Oțil, cu siguranță, vor participa numeroase vedete din showbizul românesc, așa cum s-a întâmplat și la cununia civilă. În lista invitaților s-a aflat și Cătălin Botezatu, însă, conform informațiilor, designerul nu va putea să fie prezent la eveniment.

„Am fost invitat la nuntă și aș fi mers cu mare drag, dar, din păcate, nu sunt în București”, a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Designerul a declarat că, deși nu a fost consultat în alegerea rochiei, este sigur că indiferent ce rochie va purta, Gabriela va arăta superb, având un corp desăvârșit. El apreciază că este extrem de frumoasă și o va purta cu distincție, specifică unei manechine și a unei femei autentice.

„Nu m-a consultat în alegerea rochiei, dar sunt sigur că indiferent ce rochie ar pune pe ea, va arăta superb, pentru că are un corp desăvârșit.

Este extrem de frumoasă și o va purta cu acea distincție pe care doar o manechină și o femeie adevărată o poate avea”, a declarat designerul, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate.” Cătălin Botezatu era să își piardă viața într-o vacanță! Designerul a fost la un pas de a fi sfâșiat de un rechin

 

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt?” Cătălin Botezatu a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care nu se căsătorește

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies