Motivul pentru care Gabriela Cristea vrea să se apuce de post intermitent. Ce program vrea să își facă prezentatoarea TV. „ Nu e vorba despre slăbit.”

Motivul pentru care Gabriela Cristea vrea să se apuce de post intermitent. Ce program vrea să își facă prezentatoarea TV. „ Nu e vorba despre slăbit.”
Motivul pentru care Gabriela Cristea vrea să se apuce de post intermitent. Ce program vrea să își facă prezentatoarea TV. „ Nu e vorba despre slăbit.”

Gabriela Cristea a vorbit despre decizia de a se apuca de un post intermitent.

Gabriela Cristea nu ezită să împărtășească de fiecare dată cu urmăritorii săi gânduri, stări și emoții, iar de această dată, în cadrul unui live pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV s-a gândit să abordeze mai multe subiecte și să răspundă la întrebările curioase ale urmăritorilor săi. La un moment dat, aceasta  a vorbit și despre ideea de a se apuca de un post intermitent, până a ajunge la un post negru, iar aceasta a menționat și intervalul de masă pe care și l-a propus să-l aibă. 

“Vreau să mă apuc de post intermitent. Asta era ideea. Dar, de fapt, vreau să mă apuc de post intermitent pentru că îmi doream să fac un post negru la un moment dat. Nu vreau să mă apuc din prima de post negru pentru că mi se pare foarte greu, mintea trebuie să se obișnuiască, iar noi să luăm lucrurile treptat și să vedem cum se pot face. Mi-am propus să am un interval de masă între 13.00
până la 17.00, adică 4 ore în care să mănânc, ca să existe un rezultat. Mi se pare ora ideală să mănânc exact înainte de a pleca spre studio și să mai mănânc a doua zi la ora 13, deci să am un interval destul de mare în care să fac un fasting.”,
a povestit Gabriela Cristea.

De ce dorește Gabriela Cristea să țină post negru

Citește și: Tavi Clonda, despre importanța banilor în familie. Este omul sărac material mai fericit decât cel bogat? „Banii completează fericirea, dar nu făcuți cu orice preț.”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea a introdus noi produse de patiserie în afacerea sa! Cât costă CozoCreme? Prețul diferă în funcție de arome!

Vedeta TV a mai ținut să spună că nu este vorba de slăbit, iar dacă va fi, acesta este bonus, ci își dorește foarte mult să aibă parte de o regenerare a organismului, deoarece a tot avut probleme de sănătate în ultima vreme, iar prin ideea de post negru înțelege, de fapt, a da un restart întregului corp.  “Dacă și slăbesc, ăsta să fie un bonus, la pachet.

Nu e vorba despre slăbit. Este vorba de o regenerare a organismului, de aceea vreau să ajung la postul negru, pentru că am tot avut probleme de sănătate în ultima vreme și înțeleg că, odată cu postul negru, dai un restart organismului.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Întrebată în timpul live-ul dacă s-a gândit vreodată să recurgă la operație, Gabriela Cristea a mărturisit motivele pentru care nu a luat în calcul intervenția chirurgicală de la nivelul stomacului. “Nu m-am gândit să mă operez pentru că mie mi-e foarte frică de operație, adică și dacă mi-a trecut vreun gând, a fugit foarte repede și oricum nu am kilogramele necesare care să mă recomande pentru operație de stomac.”,

a mai mărturisit vedeta.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gabriela Cristea a introdus noi produse de patiserie în afacerea sa! Cât costă CozoCreme? Prețul diferă în funcție de arome!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies