Motivul pentru care Maria Tănase nu a avut copii. Arista a trecut prin clipe grele în perioada adolescenței

Motivul pentru care Maria Tănase nu a avut copii. Arista a trecut prin clipe grele în perioada adolescenței
Motivul pentru care Maria Tănase nu a avut copii. Arista a trecut prin clipe grele în perioada adolescenței

Află din rândurile următoare care este adevăratul motiv pentru care Maria Tănase nu a avut niciodată copii.

Maria Tănase a fost una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, ușoară și lăutărească de la noi din țară, fiind supranumită „Pasărea măiastră”, de către Nicolae Iorga. Născută în anul 1913, solista s-a stins din viață la doar 49 de ani, după ce s-a luptat o lungă perioadă cu cancerul pulmonar.

Maria Tănase nu a fost cunoscută doar la noi în țară, fiind un adevărat fenomen la nivel internațional.

Îndrăgita artistă a susținut de-a lungul carierei sale numeroase concerte atât în străinătate, cât și în țară. Cu toate acestea, în ultimii ani de viață, aparițiile sale au fost doar în țara natală, dat fiind boala chinuitoare care a răpus-o în data de 22 iunie 1963.

„Regina cântecului românesc” era de o frumusețe răpitoare, iar de-a lungul vieții a avut numeroase relații, însă nu a dat naștere niciodată vreunui copil.

Motivul pentru care Maria Tănase nu a avut copii

Citește și: Cine este CONSTANTIN ENCEANU. „Îmi amintesc când mi-a luat mama primul pulover de lâniţă.... era cu trei numere mai mari”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Motivul pentru care Maria Tănase nu a avut copii. Arista a trecut prin clipe grele în perioada adolescenței
Motivul pentru care Maria Tănase nu a avut copii. Arista a trecut prin clipe grele în perioada adolescenței[Sursa foto: wowbiz]

Viața Mariei Tănase a fost marcată de un episod din adolescență.

Frumoasa interpretă a trăit o poveste de dragoste alături de un medic, acesta fiind prima sa dragoste. Potrivit spynews.ro, solista ar fi rămas însărcinată atunci, însă medicul nu a vrut ca cei doi să aibă un copil. Astfel, bărbatul ar fi ajutat-o să avorteze. Din cauza acestei proceduri, cântăreața nu ar mai fi putut avea vreodată copii.

Maria Tănase a avut o relație cu Constantin Brâncuși

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a lăsat o avere uriașă! Cui îi rămâne și ce spune sora regretatului artist: „Asta m-a durut cel mai rău”

Maria Tănase a avut o relație cu Constantin Brâncuși
Maria Tănase a avut o relație cu Constantin Brâncuși[Sursa foto: wowbiz]

Maria Tănase l-a cunoscut pe Constantin Brâncuși la Paris, în cadrul unei expoziții de artă. La vremea respectivă, artista avea doar 25 de ani și era plecată de acasă pentru a susține concerte peste hotare.

Cunoscutul sculptor avea 62 de ani atunci când a cunoscut-o pe interpretă, dar diferența de vârstă nu a reprezentat un obstacol în povestea lor de dragoste.

Cu toate acestea, povestea lor de dragoste a fost una tumultuoasă, iar cei doi au ajuns să se despartă din cauza geloziei de care Constantin Brâncuși a dat dovadă pe întreg parcursul relației.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Trebuie să i se facă reconstrucție în perioada care urmează. Poate muri în orice clipă.” Ce se întâmplă în momentul de față cu Dana Roba? Care este starea de sănătate a vedetei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies