Motivul pentru care Monica Tatoiu este de acord ca bărbații să aibă amante. „Nu câte o amantă, să aibă două, trei. Eu semăn cu tata, recunosc.”

Motivul pentru care Monica Tatoiu este de acord ca bărbații să aibă amante. „Nu câte o amantă, să aibă două, trei. Eu semăn cu tata, recunosc.”
Motivul pentru care Monica Tatoiu este de acord ca bărbații să aibă amante. „Nu câte o amantă, să aibă două, trei. Eu semăn cu tata, recunosc.”

Monica Tatoiu a vorbit destpre motivul pentru care este de acord ca bărbații să aibă amante.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, nu ezită niciodată să spună lucrurilor pe nume, astfel că este cunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă cu privire la toate subiectele din jurul ei.

Motivul pentru care Monica Tatoiu acceptă ca bărbații să aibă amante

Citește și: Monica Tatoiu revoltată de faptul că fiul său se plictisește! Ce face femeia de afaceri pentru a-și găsi ocupație: „Nu pot să stau ca mintea mea să meargă în gol, că se strică motorul.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”

Invitată în cadrul Un Podcast MISTO by Bursucu, femeia de afaceri a fost întrebată dacă este de acord cu bărbații care au amante, iar aceasta a răspuns imediat afirmativ,

deoarece bărbatul nu este monogam. Motivul pentru care spune că aceștia ar trebui să aibă mai multe amante, din discuțiile avute cu moderatorul podcastului, a reieșit faptul că astfel partenerul de viață nu se va îndrăgosti ușor de altă femeie. Recunoaște că și tatăl ei avea amante.  „Da. (Nr. Că e de acord cu bărbații care mai au câte o amantă). Pentru că bărbatul nu este monogam. Dar nu câte o amantă, să aibă două, trei.
Taică-miu avea amantă, că maică-mea toată ziua cu Dumnezeu, cu de astea. Eu l-am înțeles. Maică-mea, când a murit, trebuia să moară, l-a pus să spună numele tuturor femeilor cu care a înșelat-o. Și foarte bine a făcut, i-a zis „iartă-mă.”,
a povestit Monica Tatoiu.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

De ce spune Monica Tatoiu că seamănă cu tatăl ei

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Chiar dacă cei doi părinți ai Monicăi Tatoiu s-au iubit, iar mama ei era o femeie frumoasă, era, totodată, o femeie rece, iar acest lucru îl făcea pe soțul ei să meargă spre alte partenere de viață. Recunoaște că chiar și ea seamănă cu tatăl său, iar fratele cu mama, deoarece are o familie, carieră și iubește aceeași nevastă de la început. 

„Taică-miu iubit-o pe maică-mea, dar cum să iubești o statuie. Era frumoasă, deșteaptă, elegantă, dar era rece. Dar tata o iubea. Eu l-am înțeles, maică-mea nu. Era medic la policlinica studențească. Maică-mea nu le avea cu chestiile astea și astea au fost unele din problemele mele cu ea, pentru că niciodată nu ne-am înțeles. „Semeni cu tatăl tău.”  Fratele meu seamănă cu mama, are nevastă, copii, fotbal și aceeași nevastă.
Eu semăn cu tata, recunosc.”,
a mai spus femeia de afaceri.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Este Monica Tatoiu o persoană credincioasă? Motivul pentru care femeia de afaceri nu se spovedește: „Eu nu țin posturi, nu m-am spovedit decât o singură.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies