Traditionala racitura de porc sau piftie din carne de porc, aromata cu usturoi, fina si gustoasa, inchegata fara sa folosim pliculete de gelatina, nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de Craciun.
O gospodina cu experienta din Bucuresti a dezvaluit care este greseala pe care nu trebuie sa o facem pentru ca piftia sa tremure ademenitor si invitatii sa o savureze cu cea mai mare placere.
Asta este meniul PERFECT pentru masa de Craciun! Te satura, dar nu ingrasa
Ingrediente:
- jumatate de capatana de porc
- 2 "adidasi" de porc
- cateva bucati de sorici
- 2 morcovi
- radacina de telina
- o lingurita boabe de piper
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Orice gospodina trebuie sa afle secretul asta! Asa faci cea mai buna salata BOEUF pentru masa de sarbatori
- sare
- 5-6 catei de usturoi
Citeste continuarea aici.