Motivul pentru care nu trebuie să accepți să fii ajutat la benzinărie de un angajat. Cum ești furat cu litri întregi de carburant

Cum ești furat cu litri întregi de carburant
Cum ești furat cu litri întregi de carburant

Ți s-a întâmplat să umpli rezervorul și pompa să indice mai mulți litri decât ai crezut că ai nevoie? Ce ar fi să alimentezi și prețul pe care îl plătești și să fie mai mare decât cel inițial.

Dacă nu ți-ai răspuns la aceste întrebări, este important să știi de ce să nu accepți să fii ajutat la benzinărie de un angajat. Din păcate, este metoda prin care eşti furat cu litri întregi de carburant.

Motivul pentru care nu trebuie să accepți să fii ajutat la benzinărie de un angajat

Din păcate, a devenit evident că metoda prin care ești furat cu litri întregi de carburant a devenit o practică de zi cu zi în benzinăriile de la noi din țară.

Mulți clienți sunt de acord să fie ajutați la pompă, fără a se gândi că s-ar putea întâmpla ceva.

Angajații care lucrează în benzinării își oferă serviciile, iar șoferii ajung să plătească mai mult decât este normal.

Citește și: Cum decongelezi pâinea. Trucul genial care se folosește la marile restaurante

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Metoda prin care ești furat cu litri întregi de carburant

Numai că, în urmă cu câțiva ani, un motociclist a trecut prin aceeași situație, povestind ceea ce angajatul cu pricina făcuse, victimă find o doamnă aflată la pompă:

Aceste furturi nu au loc în toate benzinăriile, dar cu toate acestea, a devenit o practică de zi cu zi pentru unii angajați. Uneori, angajații din benzinării, scapă fără a fi prinși.

Cum ești furat cu litri întregi de carburant
Cum ești furat cu litri întregi de carburant[Sursa foto: Pexels.com]

Ce s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani

În urmă cu câțiva ani, un motociclist a trecut prin aceeași situație, povestind ceea ce angajatul cu pricina făcuse, victimă find o doamnă aflată la pompă

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Ieșisem la ora 22 de la muncă și în drum spre casă am oprit la …. (numele benzinăriei). Am băgat benzină și ștergeam geamurile. La două pompe mai încolo de mine vine o tanti la vreo 40-45 de ani. O acostează băiatul de la pompa, ea îi zice cât să bage si se duce la casierie, în magazin. Băiatul de la pompa scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de lângă pompă, îl umple, îl baga la loc în tomberon și continua să-i umple lui tanti rezervorul.

Femeia a plătit suma si a plecat. P-asta chiar n-o știam! De atunci nu bag decât cu mânuța mea benzină sau dacă nu scap de Băiatul de la pompă, stau lângă el până termină de băgat. Cine știe cate bidoane am umplut fără să știu…”, povestea motociclistul care asistase la toată scena.

Trebuie să ai foarte multă atenție când alimentezi! Nu știi dacă băiatul de la pompă are sau nu intenții rele, dar mai bine stai lângă el.

Cum ești furat cu litri întregi de carburant
Cum ești furat cu litri întregi de carburant[Sursa foto: Pexels.com]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce se întâmplă dacă pui gheață atunci când reîncălzești pizza. Internauții folosesc acest truc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Condimentele secrete pentru cea mai gustoasă salată de varză murată. Va avea un gust desăvârșit

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies