Motivul pentru care o să te părăsească, în funcție de zodia lui

Motivul pentru care o să te părăsească, în funcție de zodia lui
Motivul pentru care o să te părăsească, în funcție de zodia lui

Vei citi acest articol si vei privi situatia dintr-o perspectiva complet diferita apoi.

Motivul pentru care o să te părăsească, în funcție de zodia lui. Vei citi acest articol si vei privi situatia dintr-o perspectiva complet diferita apoi. E timpul sa deschizi ochii si sa fii atenta la aceste trasaturi ale sale de acum inainte. Iata de ce ar putea el sa te paraseasca, in functie de zodia lui:

Berbec

Un berbec nu va tolera niciodata intr-o situatie sa se simta captiv ori sufocat.

Libertatea este esentiala pentru el. Cand atmosfera dintre voi devine inconfortabila pentru ca simte ca il presezi cu prea mult timp petrecut impreuna, iti va da un ultimatum. Si daca nu il respecti, fii sigura ca te va parasi. Ori il accepti asa cum este, ori iti gasesti un Rac care se simte fericit sa fie non-stop cu tine.

Taur

Daca vrei sa functionezi pe termen lung cu un Taur, trebuie sa ii acorzi respectul pe care il merita.

Pentru el este extrem de important sa aveti acelasi set de valori si sa ii respecti planurile si obiectivele. Daca simte lipsa de respect din partea ta, te va parasi instant.

Motivul pentru care o să te părăsească, în funcție de zodia lui
Motivul pentru care o să te părăsească, în funcție de zodia lui[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Se spune că extremele se atrag, dar în cazul bărbatului din zodia Gemeni, cu cât semeni mai mult cu el, cu atât relația va dura mai mult. Desi iti va aprecia unicitatea si individualitatea, daca el va simti ca interesele voastre nu se intersecteaza niciodata, atunci isi va cauta alta partenera.

Si tu trebuie sa fii sincera cu tine cand vine vorba de relatie pentru ca nu este corect sa te schimbi pentru el. Ori ai compatibilitate nativa, ori zici pas.

Rac

Racul este poate cea mai devotata zodie cand vine vorba de relatii. Va da totul si va face tot ce ii sta in puteri sa tina relatia. O relatie insa implica 2 persoane.

Daca el nu va simti acelasi devotament din partea ta, dupa o perioada il vei aduce efectiv in pragul disperarii si te va parasi ranit si dezamagit. Nu vrei sa se intample asta nu?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Leu

Leul are o inima mare si va face multe pentru tine.

Reversul medaliei este ca asteapta acelasi lucru de la tine inapoi. Daca nu primeste asta sau si mai rau, simte ca il tragi in jos, te va parasi. El nu are de gand sa isi iroseasca viata cu tine. Leul vrea efort. Nu ii oferi, va trebui sa suporti consecintele.

Fecioara

Barbatul Fecioara stie clar ce vrea de la o relatie. Si iti va povesti cu lux de amanunte care sunt asteptarile sale de la tine.

Nerespectarea acestora va fi interpretata de el drept o lipsa de interes. Va fi nemilos cu tine si te va parasi.

Balanta

Nativul din zodia Balanta mai degraba vede partea buna a lucrurilor decat aspectele negative. Daca insa el ajunge sa simta ca in relatia sa cu tine nimic nu este bun, va pleca. Are o viziune idealista asupra lumii si, daca esti prea negativista sau fatalista, nu veti rezista mult timp impreuna.

Scorpion

Pentru un Scorpion, increderea si loialitatea sunt totul intr-o relatie. Sunt trasaturi pe care el le ofera cu greu si, atunci cand o face, asteapta evident acelasi lucru de la tine. Daca nu le primeste, nu doar ca te va parasi, dar o va face cu atat de multa razbunare incat vei regreta ca ai fost cu el.

Sagetator

Sagetatorul isi doreste o relatie dinamica, bazata pe emotie si distractie. Vrea sa fii cel mai bun prieten al lui si sa faceti multe impreuna. S-a indragostit de tine pentru fiorul pe care l-a simtit langa tine. Daca intri in rutina cu el, iti va atrage atentia. Daca nu faci schimbare apoi, te va parasi. Cu un Sagetator trebuie sa fii mereu pusa pe distractie, ca fire. Daca firea ta este diferita, nu veti rezista.

Capricorn

Este o fiinta extrem de responsabila si matura. Vrea acelasi lucru de la partener. Daca ai de gand sa iti petreci tot timpul in baruri si cluburi, nu esti persoana potrivita pentru el. Iti va spune asta odata, de doua ori, apoi va pleca.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Vărsător

Vărsătorul este unul dintre acele semne zodiacale care au nevoie de libertate pentru a fi fericite într-o relație. Te va părăsi fără să stea pe gânduri dacă se simte captiv. Vrea să poată fi el însuși, să aibă timp și spațiu doar pentru el pentru a se putea exprima și desfășura fără să-i sufli în ceafă. 

Pești

Nativul din Pești ar merge până în pânzele albe pentru oamenii pe care îi iubește. Prin urmare, așteaptă ca persoana de lângă el să facă același lucru pentru el. El va fi mereu acolo pentru tine atunci când ai nevoie de el și va fi umărul pe care poți plânge atunci când vrei să te descarci. Eforturile pe care le face sunt cele pe care le și așteaptă în schimb. Te va părăsi fără să privească în urmă dacă se simte neînțeles sau dacă nu-l iei în serios.

Citeste si: Ce zodie are cea mai puternică personalitate? Iată clasamentul aici!

Citeste si: Cele mai egoiste 5 zodii. Sigur ai si tu una in viata ta



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies