Motivul REAL al divorțului dintre Mihai Mitoșeru și Noemi. E ÎNGROZITOR!

Motivul REAL al divorțului dintre Mihai Mitoșeru și Noemi. E ÎNGROZITOR!
Motivul REAL al divorțului dintre Mihai Mitoșeru și Noemi. E ÎNGROZITOR!

Motivul REAL al divorțului dintre Mihai Mitoșeru și Noemi. E ÎNGROZITOR!

Vestea că Mihai Mitoşeru şi Noemi, frumoasa lui soţie, au decis să divorţeze după ani de relaţie a căzut ca un trăsnet în lumea showbiz-ului. Se pare că motivul divorțului celor doi este diferența de opinii în ceea ce privește viitorul familiei lor. Mai exact, Mihai Mitoșeru își dorește copii, în timp ce Noemi își dorește să arate extraordinar. 

”Ce să spun? Este un final pentru mine.

Nu știu dacă mai există cale de împăcare în acest moment, nici eu nu știu exact ce vreau. Să fiu sincer, este cazul să mă gândesc și la mine, nu doar la noi. Adică, eu, anul trecut, în septembrie, voiam neapărat să facem un copil. Ea s-a răzgândit brusc, pentru că până atunci voia și ea, și a vrut silicoane. Eu, ca un bărbat responsabil, am acceptat, mai ales că întotdeauna am vrut să o susțin în toate pe Noemi.
Și-a pus silicoane, dar acum nu mai vrea... La un moment dat, din păcate, în viață, trebuie să o iei și de la capăt. O să divorțăm elegant, la notar, nu am nimic să spun rău despre Noemi. Este o parte importantă a vieții mele, dar acum o să vreau să fiu singur, să mă gândesc la mine, să mă regăsesc, să văd ce îmi va aduce viața,. Am multe proiecte, nu mă gândesc la alte lucruri.
Noemi și cu mine suntem despărțiți de aproape 4 luni, ea locuiește cu mama ei și eu am obosit deja să tot spun că totul este bine între noi. Nu este deloc bine, iar acum era momentul să spunem STOP”,
 a declarat Mitoșeru. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Noemi și Mihai Mitoșeru au amânat nunta de trei ori. Erau căsătoriți civil, dar nu au ajuns și în fața preotului. Noemi și Mihai Mitoșeru erau împreună din 2006. În decembrie 2015 s-au căsătorit civil, dar cununia religioasă au amânat-o de trei ori, inclusiv în 2017, când Noemi și-a pierdut tatăl.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Normal că vrem copii. O să îi și facem, asta e sigur. Dar, cel puțin anul acesta, Noemi nu va deveni mamă, asta e sigur. Nu are voie”, ne-a dezvăluit Mihai Mitoșeru, în exclusivitate. Mai mult decât atât, el a explicat, pentru WOWbiz.ro și motivele pentru care frumoasa Noemi nu poate, medical, să rămână, acum, însărcinată. ”Nu are voie să rămână însărcinată încă câteva luni bune. Adică, medicii au fost categorici în această direcție.

Noemi și-a făcut implanturi cu silicon, anul trecut, și după o asemenea operație este recomandat ca măcat câteva luni să fie ”cuminte”. Așa că, cel puțin până în vară, nu va rămâne însărcinată, deci, anul acesta nu vom deveni părinți. Probabil vom avea bucuria la anul”, spunea Mitoșeru, anul trecut.

Din păcate, cei doi nu au ajuns să își îndeplinească visul, ci au luat-o pe drumuri separate. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies