Mousse de ciocolata cu stafide! Desertul perfect!

Mousse de ciocolata cu stafide! Desertul perfect!
Mousse de ciocolata cu stafide! Desertul perfect!

Aceasta reteta de mousse de ciocolata este simpla si se face cu ingrediente pe care le ai deja in casa.

 

Ingrediente
60 g unt
5 ml esenta de vanilie
500 ml lapte
75 g faina alba
75 g cacao
60 ml rom
60 gr stafide
125 ml frisca lichida
Mod de preparare
Stafidele se lasa cu romul la hidratat intr-un bol.
Cacaua, faina si zaharul se pun intr-o cratita si treptat se adauga laptele si esenta de vanilie. Se amesteca constant. Se lasa pe foc pana da in clocot. Apoi se adauga stafidele si untul si se mai fierbe cca. 4 minute. Compozitia rezultata se pune in pahare si se lasa la racit cca. 2 ore. In momentul servirii se bate frisca si se pune in pahare, se decoreaza cu putina cacao praf.
Sursa

Ingrediente

60 g unt 
5 ml esenta de vanilie 
500 ml lapte 
75 g faina alba 
75 g cacao 
60 ml rom 
60 gr stafide 
125 ml frisca lichida 

Mod de preparare

Stafidele se lasa cu romul la hidratat intr-un bol. Cacaua, faina si zaharul se pun intr-o cratita si treptat se adauga laptele si esenta de vanilie.

Se amesteca constant. Se lasa pe foc pana da in clocot. Apoi se adauga stafidele si untul si se mai fierbe cca. 4 minute. Compozitia rezultata se pune in pahare si se lasa la racit cca. 2 ore. In momentul servirii se bate frisca si se pune in pahare, se decoreaza cu putina cacao praf.

Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies