Aceasta reteta de mousse de ciocolata este desertul perfect pentru aceasta toamna.
Compozitie
60 g unt
5 ml esenta de vanilie
500 ml lapte
75 g faina alba
75 g cacao
60 ml rom
60 gr stafide
125 ml frisca lichida
Mod de preparare
Stafidele se lasa cu romul la hidratat intr-un bol.
Cacaua, faina si zaharul se pun intr-o cratita si treptat se adauga laptele si esenta de vanilie. Se amesteca constant. Se lasa pe foc pana da in clocot. Apoi se adauga stafidele si untul si se mai fierbe cca. 4 minute. Compozitia rezultata se pune in pahare si se lasa la racit cca. 2 ore. In momentul servirii se bate frisca si se pune in pahare, se decoreaza cu putina cacao praf.
Sursa
Compozitie
60 g unt
5 ml esenta de vanilie
500 ml lapte
75 g faina alba
75 g cacao
60 ml rom
60 gr stafide
125 ml frisca lichida
Mod de preparare
Stafidele se lasa cu romul la hidratat intr-un bol. Cacaua, faina si zaharul se pun intr-o cratita si treptat se adauga laptele si esenta de vanilie.
Se amesteca constant. Se lasa pe foc pana da in clocot. Apoi se adauga stafidele si untul si se mai fierbe cca. 4 minute. Compozitia rezultata se pune in pahare si se lasa la racit cca. 2 ore. In momentul servirii se bate frisca si se pune in pahare, se decoreaza cu putina cacao praf.
Sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro