Acest mousse light de capsuni este o budinca delicioasa care se prepara fara gelatina.
Ingrediente
200g capsuni
2 albusuri de ou
Sucul de la jumatate de lamaie
120g zahar pudra
60ml smantana pnetru frisca
O mana de alune de padure coapte
2 patratele de ciocolata neagra
3 frunze de menta
2 bezele mici pentru decor
Mod de preparare
Pastreaza cateva capsuni pentru decor si pune restul intr-un blender, alaturi de sucul de lamaie si zahar.
Bate bine frisca intr-un vas si adauga albusurile de ou in alt vas si bate-le.
Incorporeaza piureul de capsuni in frisca. Adauga apoi jumatate din albusurile de ou, amestecand usor pentru a pastra aer. Adauga si restul de albus.
Acopera cu folie alimentara si lasa la frigider doua ore.
Garniseste cu ciocolata rasa, alunele, frunzele de menta si restul de capsuni.
Din aceasta compozitie se fac patru portii de mousse.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro