„Mulți invidiază modul în care îmi trăiesc viața și binecuvântările pe care mi le dă Dumnezeu. Puteți voi călca pe urmele mele?” Brigitte Pastramă a răbufnit în mediul online!

„Mulți invidiază modul în care îmi trăiesc viața și binecuvântările pe care mi le dă Dumnezeu. Puteți voi călca pe urmele mele?” Brigitte Pastramă a răbufnit în mediul online!
„Mulți invidiază modul în care îmi trăiesc viața și binecuvântările pe care mi le dă Dumnezeu. Puteți voi călca pe urmele mele?” Brigitte Pastramă a răbufnit în mediul online!

Brigitte Pastramă a transmis un mesaj tranșant în mediul online la adresa tuturor celor care o critică și o invidiază.

Brigitte Pastramă este de mulți ani în lumina reflectoarelor, iar odată cu acest statut de persoană publică, vedeta a fost nevoită să suporte o mulțime de critici de la cei care nu sunt de acord cu schimbările pe care le-a făcut de-a lungul timpului, cele referitoare la aspectul său fizic, stilul de viață, deciziile pe care le-a luat sau modul în care decurge viața sa amoroasă.

Astfel, deși de-a lungul timpului vedeta și-a format o comunitate de persoane care o apreciază pentru ceea ce este și îi sunt alături la orice pas, pe de altă parte, există și persoane care nu încetează din a-i adresa cuvinte jignitoare sau critici.

Sătulă de invidia celor din jur, bruneta a transmis un mesaj tranșant în mediul online prin care își dorește să „îi pună la punct” pe toți cei care o critică sau o invidiază.

Brigitte Pastramă, mesaj dur în mediul online

Citește și: „Mulțumesc Domnului că mi-a ascultat rugăciunile și, după șase luni de plâns, intru acum în casa mea.” Cum arată locuința din Dubai a lui Brigitte Pastramă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Brigitte Pastramă a răbufnit în mediul online!

Brigitte Pastramă a ajuns în punctul în care își poate permite tot ceea ce își dorește, având o viață frumoasă și lipsită de griji, care de multe ori poate atrage invidia celor din jur. 

Recent, fosta soție a lui Ilie Năstase a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care a ținut să precizeze că viața frumoasă și fără griji pe care o are în prezent se datorează muncii pe care a depus-o de-a lungul timpului.

Bruneta susține că tot ceea ce are este obținut prin muncă, iar de aceea nu înțelege criticile celor din jur.

 „ Mulți invidiază modul în care îmi trăiesc viața și binecuvântările pe care mi le dă Dumnezeu. Dar ca să calc astăzi pe drumul acesta, mulți spini și prin mult foc am trecut. Calea vieții mele nu a fost deloc ușoară până am ajuns să îl cunosc pe Domnul meu care azi mă adapă în adevărata apă a vieții! Puteți voi călca pe urmele mele? Voi ce azi tânjiți după binecuvântarea mea? Și chiar dacă ați putea

călca, fără a vă preda viața în mâna Lui, tot nu ați gusta din bunătatea pe care El mi-o dă azi !”, a scris Brigitte Pastramă, în cadrul unui InstaStory. 

Brigitte Pastramă a răbufnit în mediul online!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„A avut o copilărie grea și a crescut la casa de copii. M-a îndemnat să iau decizii mai toxice. A făcut foarte multe sacrificii pentru noi.” Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul în mediul online

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies