Multimasking- un nou concept de ingrijire a tenului! Uite ce presupune acesta

Multimasking- un nou concept de ingrijire a tenului! Uite ce presupune acesta
Multimasking- un nou concept de ingrijire a tenului! Uite ce presupune acesta

Tenul este complicat cand vine vorba de ingrijirea potrivita asta pentru ca daca o zona a fetei poate fi grasa, alta poate fi extrem de uscata si sensibila. Multimasking rezolva insa problema!

 

Ce inseamna de fapt multimasking? Este ingrijirea tenului pe portiuni in functie de necesitati.
Nu toate zonele de pe fata sunt la fel. Unele au nevoie de hidratare intense, altele de exfoliere iar altele de ingrediente calmante.
Asa ca de ce nu am putea sa aplicam o masca pe fata care sa indeplineasca toate aceste conditii. Multimasking este un trend care te va ajuta sa ai un ten de invidiat.
Acest procedeu nu este greu de aplicat, poti face intreaga operatiune chiar la tine acasa.
Fie ca iti cumperi mastile in fucntie de necesitatile tenului fie ca le prepare din ingredinete natural este important ca acestea sa ajunga exact acolo unde trebuie.
Exista deja in comert seturi de masti pentru multimaskin care contin cate o mini- masca pentru fiecare problema a tenului.
Practic aplici aceste crème deodata, fiecare in zona corespunzatoare.
De exemplu daca zona T este grasa iar restul fetei iti este sensibila, noi iti recomandam ca in zona T sa aplici o masca pe baza de zeama de lamaie iar pe restul fetei o masca cu miere si extract de musetel. In jurul ochilor poti aplica o masca pentru lifting cu acid hialuronic in timp ce pe gat poti pune o masca intens  hidratanta cu iaurt.
Astfel tenul tau primeste tot ceea ce are neveoie!
Sursa  www.self.com

Ce inseamna de fapt multimasking? Este ingrijirea tenului pe portiuni in functie de necesitati.

Nu toate zonele de pe fata sunt la fel. Unele au nevoie de hidratare intensa, altele de exfoliere iar altele de ingrediente calmante. Asa ca de ce nu am putea sa aplicam o masca pe fata care sa indeplineasca toate aceste conditii?

Multimasking este un trend care te va ajuta sa ai un ten de invidiat.

Acest procedeu nu este greu de aplicat, poti face intreaga operatiune chiar la tine acasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fie ca iti cumperi mastile in functie de necesitatile tenului fie ca le prepari din ingrediente naturale, este important ca acestea sa ajunga exact acolo unde trebuie.

Exista deja in comert seturi de masti pentru multimasking care contin cate o mini- masca pentru fiecare problema a tenului. Practic

aplici aceste creme deodata, fiecare in zona corespunzatoare.

De exemplu daca zona T este grasa iar restul fetei iti este sensibila, noi iti recomandam ca in zona T sa aplici o masca pe baza de zeama de lamaie iar pe restul fetei o masca cu miere si extract de musetel. In jurul ochilor poti aplica o masca pentru lifting cu acid hialuronic in timp ce pe gat poti pune o masca intens hidratanta cu iaurt.

Astfel tenul tau primeste tot ceea ce are neveoie!

Sursa  www.self.com

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies