Murături de toamnă: Castraveţi bulgăreşti

Murături de toamnă: Castraveţi bulgăreşti

Mod de preparare Murături de toamnă
 
Pune castraveţii, bine îndesaţi, în borcan, ceapă, morcovul, hreanul şi căţelul de usturoi, apoi toate mirodeniile, zahărul, oţetul şi sărea. Completează cu apa.
 
Pune capacul şi înfiletează-l bine. Agită-l bine că să se dizolve ingredientele şi fierbe-l în bain-mărie 30 de minute. Timpul se calculează din momentul în care apa în care fierb borcanele începe să clocotească.  Castraveţii sunt buni de mâncat imediat şi se pot păstra până la un an, în loc răcoros şi la întuneric.

Poftă bună!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cea mai buna salata de muraturi asortate. Reteta doamnei Gina Bradea nu necesita sterilizare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte