Muraturi in saramura! Gata in 7 zile - Cum se pregatesc

Muraturi in saramura! Gata in 7 zile - Cum se pregatesc

Muraturile de vara in saramura sunt extrem de gustoase si se fac repede, in aprox 7 zile ai muraturi proaspete, numai bune de asezat langa friptura sau alte mancaruri.

Ingrediente:

Poti folosi orice legume doresti, in functie de preferintele tale: castraveti, morcovi, varza alba, varza rosie, radacina de telina si frunze de telina, sfecla rosie, gogonele, conopida, dovlecei, usturoi, hrean, ardei iute etc.

- legumele se spala in apa rece si se lasa sa se scurga de apa

- varza, conopida, telina, sfecla rosie, se taie in felii

- se ia un borcan de sticla, spalat si uscat in prealabil, se aseaza pe fundul lui condimente specifice muraturilor: piper negru boabe, foi de dafin, boabe de mustar, inflorescenta de marar uscat, hrean

- se aseaza legumele in straturi, alternandu-le intre ele

- cand ati umplut borcanul, asezati deasupra frunze de telina care sa acopere legumele sau frunze de visin.

 

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Aceasta este super reteta de vinete a bunicii! Ingredientul secret face tot gustul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Reteta minune pentru curatarea vaselor de sange! Te scapa rapid de colesterol!

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare