Musacaua cu dovlecei, rețeta de familie a Paulei Chirilă, perfectă pentru cei care vor să evite cartofii. „I-am adăugat ceva pentru prima oară.”

Musacaua cu dovlecei, rețeta de familie a Paulei Chirilă, perfectă pentru cei care vor să evite cartofii. „I-am adăugat ceva pentru prima oară.”
Musacaua cu dovlecei, rețeta de familie a Paulei Chirilă, perfectă pentru cei care vor să evite cartofii. „I-am adăugat ceva pentru prima oară.”

Paula Chirilă a dezvăluit cum prepară musacaua cu dovlecei.

Paula Chirilă a dezvăluit rețeta care a ajutat-o pe ea să evite cartofii în dietă, astfel că a reinterpretat musacauna.

Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru rețeta Paulei Chirilă

Citește și: Cine este Paula Chirilă. "Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea!"

Citește și: „Am lucrat foarte mult cu mine să mă echilibrez.” Cum a reușit Paula Chirilă să treacă peste dezamăgirile din dragoste

Paula Chirilă a dezvăluit cum reușește să prepare musacaua cu dovlecei, sos de roșii și amestec de carne, perfectă pentru perioada în care a ținut dietă și a înlocuit cartofii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ingrediente:

  • Carne tocată
  • Dovlecei
  • Ceapă
  • Sare
  • Ulei
  • Sos de roșii mozzarella
  • Ouă
  • Usturoi granulat

„Am gătit o musaca foarte ușoară. E musacaua familiei și spun asta pentru că este un derivat din musacaua cu straturi de cartofi și acel sos de carne. Am găsit soluția asta atunci când am ținut un soi de dietă și nu trebuia să mănânc cartofi. A trebuit să înlocuiesc cartofii cu dovlecel și a ieșit ceva foarte bun. I-am adăugat ceva pentru prima oară. 

Am pus ceapa la călit, după care am pus cam un kg de carne de vită și porc în amestec, am călit-o puțin, am perpelit-o în ulei, după care am adăugat sare, piper și un pic de usturoi granulat. Pentru că am pus o cană de apă și a scăzut, a venit momentul să pun un pic de suc de roșii, după care așez musacaua în tavă și o pun la cuptor.
O fac cu dovlecei feliuțe, pentru că așa ne place nouă.”,
a spus Paula Chirilă.

Cum prepară Paula Chirilă acest tip de musaca

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Musacaua preparată de actriță este după același stil al celei clasice, doar că înlocuiește straturile de cartofi cu straturi de dovlecei, după care adaugă carnea, mozzarella, completând cu straturile până la umplerea tăvii. La final, Paula Chirilă a adăugat și trei ouă bătute deasupra. „Pentru că dovleceii lasă apă la copt, scad foarte bine sosul. Dovleceii îi tai rondele subțiri cu puțin ulei și pun un strat de dovlecei, un strat de carne.

I-am aranjat și pun pur și simplu carnea peste ea. Mi-a venit ideea să presar și puțină mozzarella între straturi pentru un strop de gust. Pun și la final, alături de un ou. Vin și cu următorul strat de dovlecei, după care iar un strat de carne, mozzarella și ouă. Am pus ultimul strat, am bătut trei ouă și întind uniform, apoi bag la cuptor, la 200 de grade și o verificăm din când în când să vedem când e gata.
Ce bine arată! Se vede că s-a închegat și oul, ușor rumenită, senzațională.”,
a mai povestit Paula Chirilă.  

 

Paula Chirilă
Paula Chirilă[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Am lucrat foarte mult cu mine să mă echilibrez.” Cum a reușit Paula Chirilă să treacă peste dezamăgirile din dragoste

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies