Mușchiul de vită, Beef Wellington se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepară o rețetă perfectă de Mușchi de vită, Beef Wellington.
Rețetă de Mușchi de vită, Beef Wellington
Rețeta delicioasă de Mușchi de vită, Beef Wellington, absolut minunat, se prepară în doar 5 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Mușchi de vită, Beef Wellington este de o ora
Timp de preparare - o ora
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Timp total - 2 ore
Rețeta de Mușchi de vită, Beef Wellington este pentru 4 persoane
Ingrediente – Mușchi de vită, Beef Wellington
- 800 g mușchi de vită
- 500 g ciuperci
- 15 felii de șuncă
- 600 g aluat foietaj
- 3 gălbenușuri de ou, la temperatura camerei
- 3 linguri de ulei de măsline
- 3 linguri de muștar
- Sare
- Piper negru măcinat
- O jumătate de linguriță de cimbru proaspăt tocat, opțional
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Citește și: Bomboane Raffaello. Mult mai bune față de cele din comerț!
Mod de preparare - Mușchi de vită, Beef Wellington
- În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă de mușchi de viață, Beef Wellington, este să călim ciupercile la foc mare, într-o tigaie de dimensiuni mai mari, perioadă în care vom amesteca în ele, până când se va evapora lichidul.
- Mușchiul de vită se scoate din frigider cu o oră înainte de pregătire, se curăță de pielițe cu un cuțit, iar între timp, vom încinge la foc mare, o tigaie.
- Se întinde pe o suprafață plată, o folie alimentară, pe care se aranjează feliile de șuncă, puțin suprapuse, peste care se va adăuga baza de ciuperci, iar ulterior și mușchiul la mijloc. Rulează cât mai strâns, sucind capetele foliei și se lasă la rece, în frigider, timp de aproximativ 20 de minute.
- După acest interval de timp, crestează aluatul cu vârful unui cuțit, unge-l cu gălbenuș de ou și pune-l la o temperatură de 200 de grade Celsius, în cuptor, timp e aproximativ 20 de minute, apoi scade temperatura la 180 de grade Celsius și mai coace timp de alte 30 de minute.
- După acest interval de timp, trebuie să scoatem preparatul din cuptor, să-l lăsăm timp de 15 minute deoparte, pentru ca ulterior să îl feliezi, iar rețeta este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajută în prepararea lor.
Citește și: Frigărui de pui cu legume. Călătorie culinară prin bucatele delicioase!