Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!

Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!
Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!

Avem pentru tine o combinatie delicioasa din muschiulet de porc pe care sa il combini cu ciuperci si tarhon.

Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi! Avem pentru tine o combinatie delicioasa din muschiulet de porc pe care sa il combini cu ciuperci si tarhon. Este o reteta extrem de usor de preparat si poate fi pregatita de oricine. Descopera de la noi cat de simplu se face.

Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi!
Mușchiuleț de porc cu ciuperci. Va fi mâncarea ta preferată de azi![Sursa foto: PixaBay]

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati muschiuletul de porc cu ciuperci si tarhon

Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 4 medalioane de muscihulet de porc, ulei de masline, sare si piper dupa gust, 500 de grame de ciuperci proaspete, pe care sa le cureti si sa le tai cubulete, o lingurita de unt, putin vin alb, tarhon, intre 200 si 300 de mililitri de smantana lichida, o coaja de lamaie, doi catei de usturoi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: File de pește în crustă crocantă!

Cum pregatesti muschiuletul de porc cu ciuperci si tarhon

Dificultatea de preparare a acestei retete este una medie. Timpul de preparare este de aproximativ 30 de minute. Din ingredientele mai sus mentionate se pot pregati 4 portii. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incalzesti cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pregateste apoi o tigaie pe care sa o incingi bine si aseaza in ea medalioanele din muschiuletul de porc. Lasa-le la prajit 2 minute pe o parte, pana se dezlipesc singure, dupa care intoarce-le pe partea cealalta inca 2 minute. dupa ce ai terminat procesul de prajit, introduce tigaia la cuptor, ca sa se patrunda bine carnea. Incinge apoi o alta tigaie in care sa pui ciupercile taiate cubulete cu o bucatica de unt si putin ulei de masline, sareaza-le si lasa-le cateva minute sa se rumeneasca.
Toarna apoi peste ciuperci putin vin alb, apoi smantana lichida si asezoneaza cu sare, piper negru, tarhon, usturoi si coaja de lamaie.

Se așază mușchiulețul în sosul de ciuperci și se servește alături de cartofi copți sau fasole verde trasă la tigaie. Pofta buna!

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies